Вижте James Hetfield в трейлър на предстоящия уестърн филм "The Thicket"

24 юли 2024, 07:47 ч. 2148 / 28 4
пред./следв.

   "The Thicket" (Гъсталака) е предстоящ "дарк уестърн" филм по едноименния роман на Джо Р. Лансдейл, който ще излезе по кината в САЩ на 6 септември. Режисьор е Елиът Лестър. Лично той споделя, че е избрал фронтмена на METALLICA James Hetfield за една от ролите в лентата (на местен шериф). По-долу може да гледате трейлър, в който за кратко може да бъде видян музикантът.

   Във филма участват още Питър Динклидж ("Игра на тронове"), който играе ловецът на глави Шорти, Джулиет Люис ("Нос Страх", "Убийци по рождение") и др.

   Това не е първа изява на Hetfield в киното. През 2019-а той се появи във филма за серийния убиец Тед Бънди "Нечовешко зло", в която също играеше пазител на закона.

 

james hetfield - in the movie the ticket



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеню 24.07.2024 16:08:15 отговори + 2 1
В единия кадър се озъби, в другия се облиза - браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yasho 24.07.2024 13:10:09 отговори + 2 0
Ужас... само кьотек и патлаци. Направо ми се зави свят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 24.07.2024 11:09:29 отговори + 2 1
Може да направи кариера на реднек в киното Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chikodyl 24.07.2024 08:31:50 отговори + 2 0
The Thicket !!! ...това е филма
оправете си заглавието
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".