Вижте карта на фестивала "Midalidare Rock 2024"

9 юли 2024, 17:22 ч. 8533 / 14 4
пред./следв.

   Остават броени дни до очакваното с огромен интерес четвърто издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" (поръчай билет онлайн). Както знаете, големите хедлайнъри на събитието са DEEP PURPLEMR. BIG и ACCEPT, а освен тях ще гледаме STEEL PANTHER, SAXONPRIMAL FEAR, STRATOVARIUS, RHAPSODY OF FIRE, DELAIN, BEAST IN BLACK и други.

   Основите на сцената са вече поставени и тя бе издигната от техническите екипи по-рано днес. Организаторите "Bulgarian Live Music" разпространиха и карта на района в с. Могилово и винарски комплекс "Мидалидаре", къмпингите, паркингите, различните атракции и др., които ще бъдат достъпни по време на фестивала. Може да видите къде се намира всичко това щракайки на двете изображения по-долу.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 11.07.2024 13:11:06 отговори + 0 0
Хора без резервация били ли са въобще допускани на предишните издания на фестивала? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Напротив 10.07.2024 21:59:11 отговори + 3 1
Всичко е точно и така трябва да бъде. Трябва да има ред. "Особено за хора без резервация".
Ти да видиш! Някъде не се е чуло и видяло хора без резервация да не бъдат веднага и безпроблемно настанени и наравно с хората с резервация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 10.07.2024 21:29:52 отговори + 2 6
Готви се някаква страшна тесла с настаняването, особено за хора без резервация.
https://midalidarerock.bg/transport#!/tab/699960061-2
В къмпинга не се допуска вдигането на шум и силна музика от 00:00 часа до 08:00 часа във всеки един от дните. В този времеви интервал е необходимо да бъдат изключени всички генератори.
В къмпинга се допускат само лица с фестивална гривна и гривна за къмпинг. Всеки, който е на територията без описаните гривни, подлежи на глоба от 300.00 лв;
Не е разрешено нарушаване на обществения ред на територията на къмпингите и фестивалните зони. Нарушителят подлежи на незабавно отстраняване от територията на фестивала и парична глоба в размер на 300 лева;
Гривните за къмпинг, които са срязани или подправени се считат за невалидни. Всеки, който се опитва да влезе на територията на къмпинга с такава гривна, подлежи на незабавно отстраняване от територията на къмпинга и парична глоба в размер на 300 лева;
Ако Вашата палатка/ кемпер или каравана не се събира в определените пространства, то е необходимо да закупите второ място спрямо посочените условия.
Всички къмпинг зони следва да бъдат освободени до 12:00 часа на 15 юли 2024г.
Веднъж направена резервация за къмпинг зоните не подлежи на промяна.
Не се допуска паленето на огън на територията на всички къмпинги и зона Кемпери и зона Каравани. Нарушителят дължи парична глоба в размер на 300 лева, а при причинени вреди, до размера на вредите. Позволено е използването на барбекю, на определените за целта места.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 11.07.2024 10:26:54 + 5 1
За да няма "тесла", ето какво би искал другарката Филипов:
В къмпинга да се допуска силна музика и вдигане на шум по всяко време. Да се допускат свободно всякакви външни лица без билети.
Да можеш свободно да разпънеш неограничено голяма палатка и да заемеш 2 или 3 места, че и повече. Да те оставят да си постоиш там поне седмица след като е свършил фестивалът.
Да можеш спокойно да си палиш огън където и както ти падне.
Да няма никаква разлика дали с резервация или без. Чудно защо има резервации тогава?

И всичко това, ако бъде изпълнено, няма да има "тесла". И другарката Филипов ще е на върха на щастието. Като Иванушка върху печката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".