Вижте постера за концерта на MAYBESHEWILL и MENTAL ARCHITECTS

10 сеп 2012, 17:46 ч. 238 / 3 0
пред./следв.
Организаторите на гостуването на MAYBESHEWILL у нас разпространиха следното съобщение:

   Остават две седмици до концерта на британската инструментална група MAYBESHEWILL, който ще бъде открит от българското мат рок трио MENTAL ARCHITECTS. Организаторите от "Post-Rock Bulgaria" и "Rawk'n'Roll" канят феновете на двете групи да побързат с покупката на билети, тъй като броят им е ограничен до 150, заради капацитета на залата.

   Промоционалните билети са на цена 12 лева, като след това цената им ще бъде 15 лева, без увеличение в деня на концерта. Билет можете да закупите в касите на "Eventim" ("Orange", "Multirama", "Office 1", "Technomarket", "Пикадили") или в централния офис на ул. "Граф Игнатиев" 22, ет. 2, ап. 3.

   MAYBESHEWILL ще бъдат гости на нашите приятели от "Canape Connection", които ще се погрижат за уюта на англичаните по време на престоя им в София.

   На 24 септември вратите на клуб "Mixtape 5" ще отворят в 20:00, а MENTAL ARCHITECTS ще излязат на сцената в 21:00.
Maybeshewill


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".