Wolf Hoffmann казва, че Udo Dirkschneider и Peter Baltes са "добре дошли" за турнето за 50-годишнината на ACCEPT

2 авг 2024, 16:27 ч. 717 / 25 9
пред./следв.

   В интервю за "Metal Journal" китаристът на гостувалите през миналия месец в България германски хеви метъл легенди ACCEPT Wolf Hoffmann отговаря на въпроси за предстоящия половинвековен юбилей на групата. И преди всичко - за турнето, с което ще бъде отбелязана годишнината.

   Както вече е известно, ветераните ще направят специална обиколка за 50-годишнината си. Hoffmann обещава, че концертите ще бъдат грандиозни и с редица изненади. Той уточнява, че са поканени всички бивши членове на бандата. Но кои от тях ще вземат участие предстои да бъде уточнено. "Вратата е отворена" и за Udo Dirkschneider и Peter Baltes. Но към момента Wolf не може да се ангажира с отговор дали някой от тях, или и двамата, ще бъдат част от юбилейната обиколка.

   При всички случаи ще знаем подробности за турнето след по-малко от година. Напомняме, че последният засега в историята концерт на ACCEPT с Udo Dirkschneider се състоя в Каварна на 27 август 2005 година.

 

wolf hoffmann



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 8.08.2024 15:48:28 отговори + 0 0
Някой знае ли наистина, какво се случва с Йрг Фишер? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 6.08.2024 09:42:13 отговори + 3 0
Чудесно е да видим и чуем пак истинския Аксепт от 1980-1986 година ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 3.08.2024 10:24:03 отговори + 9 0
Ще е хубаво да направят един олстар тур. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Удо 3.08.2024 01:56:33 отговори + 7 5
Няма нужда.Истинските фенове знаят кой е истинският Аксепт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.08.2024 19:05:23 отговори + 7 0
Наскоро научих, че преди 7-8 години Петер Балтес е пидхвърлил идеята АССЕРТ да направят подобен на HELLOWEEN реюниън, но защо не е станало не знам. Определено почти съм сигурен, че не е станал тизи реюниън заради Волф или Удо, но жалко все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hellraze 2.08.2024 19:00:05 отговори + 7 0
Към всички бивши? Това включва ли и Йорг Фишер, за когото, обикновено казваше, че никой не знае къде е Дано да са го поканили и той да приеме, че явно е далеч от музикалния бизнес писледните 28 години
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 2.08.2024 21:48:45 + 6 0
Във facebook има група, на която съм член, както, предполагам и други тук, дето се казва The hunt for Jorg Fischer ????.

Би било интересна идеята за реюниън, но обективно, съм доста усъмнен, че друга група изобщо, може да направи такова нещо. Там в Helloween стана красиво, като за филм, те си знаят какво им е коствало, но познавайки маниерът на Киске, ако не му е кеф, няма да стои там, за каквото и пари да става въпрос. Което ме кара да мисля, че там си стана естествено, а и беше бавен процес. Очаквам нещо подобно да се случи в даден момент с Nightwish, след като Marco и Tarja направиха песен заедно. Но с Accept, наистина ми е трудно да си го представя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 3.08.2024 11:28:09 + 2 2
Ами аз ако публично поканя на вечеря всичките си бивши - няма след това да им звъня една по една и да ги каня специално. Кой разбрал - разбрал. И си е негово решение дали ще даде знак, че иска да участва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 2.08.2024 18:34:19 отговори + 7 6
Този съвсем изперка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".