"World That Doesn't Fit" на SEVI е предложена за номинация за "Грами"

3 сеп 2024, 07:05 ч. 942 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SEVI са част от предложенията за Grammy номинации 2025

“World That Doesn’t Fit” на група SEVI влезе в селекцията с песни, предложени за номинация “Grammy” 2025, в категория: „Best Alternative Music Performance “.

Сингълът много бързо набра популярност извън пределите на страната и предизвика интерес сред чуждестранните фенове и музикални влогъри, както и сред създателите на така наречените reaction видеа в YouTube. В България пък стоя цели две седмици на чело на националната класация на радио Z-Rock – Reynaers top 30.

„Бяхме уведомени от членове на Американската Звукозаписна Академия, че нашата песен “World That Doesn’t Fit” е включена в селекцията с песни, предложени за номинация “Grammy“ 2025! Изключително сме развълнувани от новината! Не сме и мечтали за подобна чест и признание.“, споделят от SEVI.
67-мата церемония на наградите “Grammy” ще се излъчва на живо по американската телевизия CBS, плюс възможност за стрийм.

Дали нашите музиканти ще се преборят за номинация ще се разбере през ноември, а до тогава ще им стискаме палци.
В момента групата е на европейско турне в подкрепа на новия си албум “Genesis” и се готви за участия в Швейцария в средата на септември. SEVI ще изнесат два самостоятелни концерта там и един с Johnny Gioeli и неговата банда Hardline в легендарната зала Z7, където неотдавна свириха заедно.

В края на ноември пък ще бъдат част от афиша на фестивалите Winter Storm, Шотландия и Planet Rockstock, Англия.

Предложената за номинация Grammy песен на SEVI може да чуете и видите тук:

 

sevi grammy nomination

още за:

SeviGrammy


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal_vixen 8.09.2024 22:04:46 отговори + 2 2
Севи за музиката са като Гошо Господинов за литературата. Силно лансирани, финансово подкрепени и посредствени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Риф- Панко Димитров 5.09.2024 12:08:12 отговори + 1 1
Е....,не е Десислав,Грория,Диона и всичката останала пасми.а ,та затова желаем искрено и от сърце успех ! С група като тази има шанс да се затрие посредствеността в музикалния живот на България ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 4.09.2024 10:54:45 отговори + 5 1
И какво? Всеки може да предложи всякаква песен? И Гошо от Почивка може да си предложи песен, така ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Зайлд 4.09.2024 09:34:14 отговори + 6 0
Няма нищо лошо в това да се използва критическо мислене, за да се разграничават фейк нюз от фактите. Тук съм съгласен с Даниел. ‘Предложихме се за номинация’ и ‘бяхме номинирани’ са много различни. Едното показва здрава амбиция (което е много необходимо за една професионална група), а другото е esteem. Едното не изключва другото, но и не го гарантира.

Пиша, защото детайлите имат значение. Помня колко се бях впечатлил, че ФСБ (‘пак ще се срещнем, след 10 години…’) имат Грами. Да, проверете в Уикипедия. Но, като погледнеш източника, няма нищо подобно. Оказва се, че песента която те копират за горепосочения хит има Грами, а не те…детайлите имат значение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гъз джи 4.09.2024 10:39:02 + 2 0
ФСБ участват в един албум на Хосе Фелисиано, който има грами за латино, та от там е тяхната история, не от "10 години".
Но си прав, че е малко като българина дето "спечели" оскар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даниел 3.09.2024 16:57:30 отговори + 14 1
Не съм фен на групата, далеч е от стила, който харесвам, но не може да им се отрече, че си работят хората и си движат нещата. Но, както каза Hater, в случая песента е просто предложена за номинация, като наистина, доколкото прочетох, обикновено са над 20 000 предложенията. Така че, от тази гледна точка, не е станало нещо особено велико още, че да се заклеймява колко скапан е българският народ, че не е вдигнал всенародни тържества за нещо, дето поне за момента е нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 3.09.2024 15:24:10 отговори + 6 11
Не сме народ, а мърша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 3.09.2024 15:04:24 отговори + 9 14
Ееееей, скапан народ е българския и това си е. Севи са страхотна група и подобна новина е повод за радост, а и за гордост. Е да, ама не. Идиоти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 3.09.2024 12:22:55 отговори + 18 5
Демек, регистрирали са си парчето за участие, наред с още 20 000. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

obektiven 3.09.2024 11:46:41 отговори + 9 5
туй ше да е някой галактически хит, за да се задържи могъщите 2 седмици не къде, а в класацията на зи рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 3.09.2024 10:59:30 отговори + 8 5
А дано, не е много мойта група, но все пак им пожелавам успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".