ANNIHILATOR разкриха новия тур-състав на групата

28 фев 2007, 10:20 ч. 77 / 1 6
пред./следв.
ANNIHILATOR разкриха новия си тур-състав за предстоящите концерти в Европа като съпорт на TRIVIUM, които започват през април и ще продължат до началото на юни. Ето кои са музикантите, както е и редът им на снимката по-долу: Dave Padden (вокали, китара), Alex Landenburg (ударни), Jeff Waters (китара, вокали), Brian Daemon (бас).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 28.02.2007 17:38:39 отговори + 0 0
Това са реалностите! Тривиум са на върха в момента и MAchine Head са им съпорт в Щатите! Така че......сори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2007 14:59:18 отговори + 0 0
може да не е пълнолетно, но се казва Daemon
m/'(--)'m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2007 14:46:45 отговори + 0 0
Мисля,че турнето трябваше да е съвместно,а не едната група да е съпорт на другата.TRIVIUM звучат свежо,но ANNIHILATOR са си класика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 28.02.2007 14:34:40 отговори + 0 0
Тва басистчето пълнолетно ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 28.02.2007 11:21:29 отговори + 0 0
за жалост и в музиката правилата се диктуват от "бизнеса" разбирай парите и цялата лайнария покрай тях. Аз ако бях не Джеф Уотърс нямаше да приема, ако трябваше ще правя по-малки концерти в подкрепа на албума,но уви той се е съгласил.То е ясно защо Тривиум днес са големите на деня и няма да е само днес.Тия хлапета избиха рибата с втория си албум. Зашо да са копирачи? В момента Джеф е блеееда сянка на самия себе си. Искам това да не е вярно,но ще видим негова е последната дума.Да тъпо е трябва да е обратното, но Тривиум някак си неусетно изпревариха всички дори без самите те да се усетят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stanislav 28.02.2007 10:46:09 отговори + 0 0
'къв съпорт,бе?тез добре ли са???майко мила!група институция,легенда 'дет се вика да подгряВа ня'кви си там КОПИРАЧИ! С Р А М ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".