Барабанистът Tom Hunting се връща в EXODUS

14 мар 2007, 08:06 ч. 166 / 2 8
пред./следв.
Барабанистът Tom Hunting - един от основателите на EXODUS, се връща в бандата. Групата изпраща с приятелски чувства заместника му Paul Bostaph (екс-SLAYER), който е бил със съзнанието, че позицията му там е временна. В същото време китаристът Gary Holt разкрива, че вече има материал за нов албум и по план EXODUS ще влязат в студио в средата на май с продуцента Andy Sneap. По думите на Holt, предстоящата творба "ще придаде ново значение на траш метъла".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metaXata 15.03.2007 17:14:46 отговори + 0 0
знам я аз тая касетка,аз си откраднах някъде в седми клас,после ми подариха и обложка,където един метълист маже дъгата с лайна,даже мога да кажа че тва мие най-любимия Хиподил.дори наскоро се сетихме с приятелите за него и беше голям фурор,особено като си представя,че всички песни ги знам.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 14.03.2007 23:25:31 отговори + 0 0
re Fanatik Priest
иде ре4 за една обложка на хиподил
некъв ужас некъв ад от там е зака4ката
ама прекалено сте заети със сваляне на троики
и в тех не го пи6е
касетката си я купих некаде в седми клас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 14.03.2007 18:07:19 отговори + 0 0
преди три дни гледах War At The Warfiel на Slayer и направо счупи тоя пич,ама щом не представлява нищо.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.03.2007 17:48:36 отговори + 0 0
Стига бе Стиф кефи. Първо рубриката му чета
За бостаф съм съгласен и въобще всички фенове на Лобмардо трябва да са съгласни. Силов барабанист е Бостаф и нищо повече
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 14.03.2007 17:34:57 отговори + 0 0
с риск да се скарам с писачите в списаниети,мога ли да попитам аз аджеба,от къде на къде тва неометълче Стифф(май ми е батко,ама карай)почна изведнъж толкова да разбира от хард кор и траш метъл,дайба.много дразни тоя пич как бута сичко в един кюп,зарибил е с няква нова вълна на не знам къв си метъл и голяма работа.менте бил.ми да си фане такъв барабанист за групичките.или по-добър,а! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fanatik Priest 14.03.2007 13:18:42 отговори + 0 0
Браво на Екзодус! Послените им албуми мачкат!
Само малко не ог разбрах това, дето го писа Стифф в днешния брой - че Пол Бостаф бил "менте" - някой може ли да ми разясни за какво иде реч, щото аз лично нямам забележки към него (нече разбирам много от барабани де - на мене струни ми дай) все пак беше заместник на големия Ломбардо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons 14.03.2007 10:02:28 отговори + 0 0
EXODUS ATTACK!!!!!!!
...AND THEN THERE WERE NONE
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 14.03.2007 09:33:25 отговори + 0 0
Дано Gary е прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".