Бившият барабанист на RAGE и BONFIRE Andre Hilgers се присъединява към PRIMAL FEAR

1 сеп 2024, 08:17 ч. 730 8
пред./следв.

   Една седмица "по часовник". Толкова отне на PRIMAL FEAR да окомплектоват отново състава си, след като групата напуснаха едновременно четирима музиканти. Това бяха китаристите Alex Beyrodt и Tom Naumann, барабанистът Michael Ehre и басистът Alex Jansen.

   Ralf Scheepers и Mat Sinner, който напоследък отсъстваше от концертите по здравословни причини, оставаха сами. Но съвсем не за дълго. Шведският китарист Magnus Karlsson, който бе само студиен музикант за PRIMAL FEAR от около десет години насам, обяви че се завръща и на сцената на живо. На 29 август към групата се присъедини и италианско-кубинската китаристка Thalia Bellazecca. А вчера, 31 август, PRIMAL FEAR анонсираха новия си барабанист, с което съставът им е отново пълен.

   И така - на ударните ще бъде ветеранът Andre Hilgers (на снимката), който в миналото е свирил с много и различни банди и изпълнители. Сред тях са SILENT FORCE, SONIC HAVEN, AXXIS, BONFIRE, Herman Frank, RAGE, SINNER и др. Той има участие и като тур-музикант на обиколката на PRIMAL FEAR и U.D.O. от началото на тази година.

   От тук нататък PRIMAL FEAR са:

Ralf Scheepers - вокали
Mat Sinner - бас
Magnus Karlsson - китара
Thalia Bellazecca - китара
Andre Hilgers - барабани

 

Andre Hilgers



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята На Смъртта. 4.09.2024 00:20:57 отговори + 0 2
Ралфи да се връща в Гамма Рей. Настоящата му "група" е смешна история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Най-важното е 3.09.2024 14:24:48 отговори + 1 0
че Михаел се захваща здраво с GammaRay, чийто барабанист е! Т.е. очакваме въодушевление стоварено ни с гръм и трясък от Кай Хан бисен и компания... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Най-важното е 3.09.2024 14:25:50 + 0 0
Хансен де???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 2.09.2024 10:35:47 отговори + 2 1
Е ти да не знаеш всички, които са минали през Rage? Или тък на този Андре му знаеш всички групи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.09.2024 10:32:31 отговори + 2 0
Не знам кога е бил в RAGE, но няма значение. Просто наемник, дано им свърши работа. Те и тия, които напуснаха си бяха същите. Изкарват пари хората. Ясно е, че групата е на Ралф и Мат и те пишат мъзиката. Останалите я изпълняват и се кефят, ако им харесва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 2.09.2024 19:03:29 + 1 0
Буквално за 2 секунди в Wikipedia:
Andr? Hilgers – drums (2007–2015)

Не е като да е бил за 2 концерта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 3.09.2024 10:46:09 + 0 0
Така е, но не ми се ороверяваше, че аз харесвам повече старите им албуми, докъм 2001-02 та не ми е попадал в полезрението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 1.09.2024 15:20:58 отговори + 4 1
Прилича ми на Клиф Бъртън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".