Четирима музиканти напускат PRIMAL FEAR

24 авг 2024, 08:10 ч. 2011 / 40 7
пред./следв.

   Гостувалите преди малко повече от месец в България на фестивала "Midalidare Rock 2024" германски пауърметъли PRIMAL FEAR се разделят с четирима (!!!) свои членове... Това са китаристите Alex Beyrodt и Tom Naumann, барабанистът Michael Ehre и басистът Alex Jansen.

   В съвместно изявление музикантите съобщават, че причината са решения в бандата, с които те не са съгласни. Да напуснат групата е било много трудна стъпка за тях, като уточняват, че въпреки различията не е имало кавги или лоши чувства в PRIMAL FEAR. Четиримата благодарят на феновете и желаят на вокалиста Ralf Scheepers и басиста Mat Sinner само успехи в бъдеще. Предстои последните двама да обявят заместници на напусналите членове.

   Jansen заместваше титуляра Sinner в последните около две години заради здравословни проблеми, които Mat имаше.

 

primal fear live 2024



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 28.08.2024 20:33:42 отговори + 2 0
Започнаха да анонсират заместниците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 26.08.2024 14:12:00 отговори + 7 0
Съвсем не съм им фен, ама спретнаха доста як концерт. Не им личеше да имат проблеми, но така са професионалистите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 24.08.2024 12:25:46 отговори + 17 30
Много прехвалена банда, никога не съм разбирал защо са известни..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 24.08.2024 18:20:19 + 14 18
Известни са по кебапче-фестовете в бугарско. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 25.08.2024 09:45:28 + 17 5
Какво те кара да мислиш така ? Според мен е тъкмо обратното - не ги оценяват по достойнство, а хейтърите постоянно ги набеждават, че имитират Judas Priest. Такова твърдение показва слабо познаване на стила, както на едните, така и на другите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 25.08.2024 16:01:59 + 11 6
Какво значи прехвалена? Всичко се определя от продажбите на албуми и билети.
Като гледам са на трети ред след най-добрите/продавани групи по афишите на фестивалите. На по-малките фестивали дори са на втори ред. Ако не им се купуват албумите и билетите за концертите им, ще са още по-надолу, но явно се справят добре, т.е. на средно ниво са по продажби, а щом феновете им купуват албуми и билети си продължават напред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 24.08.2024 08:37:03 отговори + 19 2
Може би не им плащат достатъчно. Ралф и Мат обаче пишат песните, така че взимат и повече пари, а тези четиримата са просто студио и концертни наемници. Но като големи хора са се разбрали и няма драми и обиди и адвокати и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".