"Bloodstock Open Air" и "Hellfest" обединяват сили

8 апр 2007, 20:34 ч. 87 / 1 7
пред./следв.
Два от най-големите независими европейски летни фестивали "Bloodstock Open Air" и "Hellfest" обединяват сили в стремежа си да привлекат колкото се може повече публика. Въпреки, че първият се провежда във Великобритания, а вторият във Франция, с повече от месец разлика помежду им, тази година на всеки от фестивалите ще се раздадат хиляди флаери, съдържащи информация и за двете събития. Също така уебстраниците им ще подпомагат партньорството, насочено към увеличаване на посещаемостта най-вече с фенове от Америка.
   "Hellfest" ще се проведе от 22 до 24 юни в Клисон, Франция, а сред участниците изпъкват имената на: KORN, SLAYER, DREAM THEATER, MEGADETH, WITHIN TEMPTATION, BLIND GUARDIAN, EMPEROR, IMMORTAL и др. "Bloodstock Open Air" ще се състои между 16 и 18 август в Катън Хол, Дербишайър, Англия с най-силния си списък групи, откакто съществува - IN FLAMES, LACUNA COIL, ARCH ENEMY, TESTAMENT, KORPIKLAANI, DREAM EVIL, очаква се и още изпълнители да потвърдят участие.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kalandor 12.04.2007 01:42:38 отговори + 0 0
Bloodstock доколкото чувам от хора в UK, много са се изложили с организации и всякакви подобни последните години и са взели да си губят фенската маса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lacuna_coil 9.04.2007 11:24:25 отговори + 0 0
Искам и аз да ходя !!!!!!!а за билетите за феста ето тук http://www.bloodstock.uk.com/outdoor/zencart/index.php?main_page=index&cPath=1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2007 11:17:14 отговори + 0 0
абе колко кинта са ви необходими за да отидете на такъв фестивал?плс някой да ми каже някаква ориентировъчна сума в бг лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sanata Vopilif 9.04.2007 10:51:35 отговори + 0 0
Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sperm 8.04.2007 22:48:47 отговори + 0 0
хаха те на мен нашите имат кинти и ми дават когато ходя на фестове... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ROTTING_CHRIST 8.04.2007 22:44:20 отговори + 0 0
sperm...човече земи ме с тебе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sperm 8.04.2007 21:37:23 отговори + 0 0
и на 2та ще ходя тая година-парите не са проблем... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".