CAGE разкриха обложката на новия си албум

27 фев 2007, 16:57 ч. 112 / 5 3
пред./следв.
Американските хевиметъли CAGE показаха обложката на предстоящия си нов албум "Hell Destroyer" (виждате я по-долу). Тя отново е дело на Marc Sasso, който е автор и на артуърка на третата творба на групата "Darker Than Black" и който е работил с HALFORD, DIO, MORBID ANGEL, Rob Rock и др. "Hell Destroyer" е записан, продуциран и миксиран от Richard "The Guru" Carr и с вокалиста Sean Peck и китариста Dave Garcia като изпълнителни продуценти. Материалът е мастериран от носителя на две "Грами" награди Gavin Lurssen (GUNS N' ROSES, ALICE COOPER, MOTLEY CRUE, MOTORHEAD, Rob Zombie). Дискът ще излезе по-късно тази година от "Destroy All Records Entertainment".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бат Ванчо 13.03.2007 10:21:21 отговори + 0 0
тва ще е интересно , трябва да се види Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 27.02.2007 17:04:33 отговори + 0 0
Не се заяждам, а само питам - наградите "Грам" не са ли всъщност "Грами"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2007 16:59:54 отговори + 0 0
ха-ха )), тва да го турят до новата облошка на VITAL REMAINS! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".