CALIBAN анонсират нов басист/вокалист, вижте видеото "I Was a Happy Kid Once"

12 юли 2024, 11:18 ч. 241 / 6 1
пред./следв.

   Германската метълкор банда CALIBAN обяви присъединяването на Iain Duncan към състава ѝ като басист и изпълнител на чистите вокали. Квинтетът вече работи по нов материал, който се очаква да бъде издаден през тази или следващата година.

   Вчера излезе нов сингъл, от който феновете могат да придобият представа за новата насока на групата. Песента се казва "I Was a Happy Kid Once". По-долу може да гледате онлайн и официалния видеоклип към парчето. Видеото е създадено и режисирано от студио "Der Pakt".

 

caliban band 2024

още за:

CalibanIain Duncan


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 12.07.2024 13:06:37 отговори + 1 0
От близо 25 години ги следя (от първия им сплит с Heaven shall burn) и така не си изградиха собствено звучене. И новата им песен звучи като модерния в момента метълкор. Всъщност винаги са звучали като модерния в определен момент метълкор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".