David Gilmour: "PINK FLOYD? - Това приключи."

7 фев 2006, 19:30 ч. 109 / 2 6
пред./следв.
В скорошно интервю за италианския вестник "La Repubblica" китаристът и вокалист на PINK FLOYD David Gilmour е отговорил по следния начин за неясното бъдеще на бандата: "Групата? Това приключи. Събрахме се за благородна кауза, преодоляхме лошите взаимоотношения, но не и за да съжаляваме за каквото и да било. Мисля, че за мен е достатъчно. На 60 години съм. Не искам да работя повече. Това е важна част от живота ми, изпитвах огромно задоволство, но повече не ми е нужно. Много по-комфортно ми е да се трудя сам. Въпросът за Roger [Waters - бившияг басист/вокалист] не стои, тъй като дори и без него аз не искам да продължа под името PINK FLOYD. Доволен съм от живота си. Да свиря под името PINK FLOYD е нещо твърде голямо за мен сега. Ако продължим като група, всичко ще е в гигантски размери, очакванията ще са огромни, напрежението - много високо. Искаха от нас да изнесем 100 концерта! Но аз се чувствам добре така. Беше фантастично, но усещам, че вече не е същото."

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


yordan 12.02.2008 20:38:10 отговори + 0 0
жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 9.02.2006 00:15:20 отговори + 0 0
Предлагали са му $150 000 000 за турне с групата в САЩ. Казал е, че това е лудост и отказал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2006 09:29:01 отговори + 0 0
Tova e izkazvane na pi4! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just One: 8.02.2006 00:31:12 отговори + 0 0
Една невероятна група.Една космополитна легенда оставила незабравим и вечен спомен,както за днешните,така и за бъдещите поколения за нещо красиво,неземно и безкрайно вълшебно,като от един друг по-красив и различен свят.Свят,който днес на много от нас безкрайно ще ни липсва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sweet_Sister_Marry 7.02.2006 21:20:02 отговори + 0 0
Прекрасно! Колко е хубаво когато човек знае кога да каже "Стига!". Бе, ше зема да преосмисля негативното си отношение към тези "сърдити старчета" ! =) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:)) 7.02.2006 20:00:50 отговори + 0 0
много много жалко....представяте ли си какво би било след година Флойд в България нещо невъобразимо.концерта е им струва некъде от порядъка на 5-6 млн лева минимум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".