ENSLAVED завършват работата по новия си албум

7 фев 2006, 14:54 ч. 115 / 2 2
пред./следв.
ENSLAVED вече завършват работата по новия си албум "Ruun", който се очаква на 8 май от "Tabu". В момента в студио в Осло протича финалното миксиране, а продуценти на творбата са самата група и Mike Hartung. Веднага след това, материалът ще бъде мастериран в Швеция. По-късно този месец групата ще запише цели два видеоклипа към "Ruun".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mashadar 9.02.2006 21:09:23 отговори + 0 0
Очаквам с нетърпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коментар по темата: 7.02.2006 21:12:34 отговори + 0 0
Това наистина е много добра новина.Един фолклорен епос най-добре ни представен от иноитивните и с годините успяли вече почти да се превърнат в една абсолютна легенда,каквато са днес самите "ENSLAVED".Oнези вечно-безмъртни викинги днес се завръщат тук и отново.Решили до край да изминат пътят на свойте прадеди за славни войни и безстрашни битки описани най-добре в песните на словото.Един мит,един епос,една легенда сякаш създадена,като за вечни времена.Днес по-силна и свята от преди с името на безстрашните свой чеда прекланящи се пред бог Один наричащи себеси "ENSLAVED". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".