Днес в "Бруталика" по радио "Z-Rock"

7 фев 2007, 09:36 ч. 70 / 1 10
пред./следв.
Тази сряда в "Бруталика" по радио "Z-Rock" водещият Стоян Цонев ще представи премиерно нови парчета на SIX FEET UNDER, MACHINE HEAD, MAYHEM и DYING FETUS, ще чуете интервю с Barnie от NAPALM DEATH, а още ще звучат SEPULTURA, GORGOROTH и CANNIBAL CORPSE. Очаквайте и новата игра с награди.
   "Бруталика" се излъчва всяка сряда и събота от 21:00 до 23:00 ч.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чукву Ндукве 9.02.2007 13:06:47 отговори + 0 0
Тарибо Уест е много умно момче. Умее да класифицира и отсява многобройните предавания за метъл, дето ни заливат,за къде сме без него.Вижте какво думи използва - "конкорентивно - монкорентивно" ...ученото си е учено. Само не знам защо се е кръстил на нигериец, но пък може да е от боята ... не бих се учудил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 8.02.2007 11:31:54 отговори + 0 0
абе хора колко подобни предавания има в българия? я се замислете какво щеше да е ако и тях ги нямаше и тогава оплювайте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 7.02.2007 23:52:55 отговори + 0 0
Тарибо,не змам как успаваш,не те те познавам но яко ме дразниш.От толкова време ти чета глупостите и нищо смислено няма в тях.Какво те бърка сега,къде е работил или писал преди Стоян?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 7.02.2007 20:57:22 отговори + 0 0
Не изпитва. Ама съвсем никакво неудобство не изпитва))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 7.02.2007 18:04:39 отговори + 0 0
Съжелявам,но това предаване не може да стъпи на малкия пръст на "Зла вечер" Все пак Стоилката от "Бруталика"
сака да му се дават препоръки.....ами що няма никога тема в това радио,що не се дрънка малко по-свободно,както беше в горепосоченото предаване за екстремна музика,защо не се пускат парчета по дадена тема,защо няма телефони,ами някакви измислени сайтове?
Изобщо тези неща трябва да се помислят от самия "водещ" а не хората да му казват какво да прави. Все пак ние сме просто фенове а той все пак е от непреуспялото списание което беше уж конкорентивно на про-рок (SMF). Не изпитва ли леко неудобство Стоилката като кани в предаванцето си главния редактор на пророците а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dagon 7.02.2007 13:39:17 отговори + 0 0
Ами това е, защото съм от Пуевен Трудно се изкоренява този лош навик)) Благодаря за критиката все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 7.02.2007 13:38:09 отговори + 0 0
Кво ви пука за произношението важното е че предаването си го бива и че си пускат чиста тежка музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

слушател 7.02.2007 11:47:19 отговори + 0 0
нищо лично, ама не от всеки фен става радиоводещ, трябва да имаш някакви гласови данни най-малкото, за произношението да не говорим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 7.02.2007 10:50:59 отговори + 0 0
мен пък ме кефят хора, които говорят на "л" (уъ) )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 7.02.2007 10:04:57 отговори + 0 0
набира скорост това предаване. аз се кефя. само да си пооправи малко произношението Стоянчу щото понякога е много смешно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".