ЕР МАЛЪК издават миналогодишния си реюниън-концерт в електронен формат

28 фев 2007, 14:42 ч. 110 / 1 3
пред./следв.
Култовата българска банда ЕР МАЛЪК, която свири за пръв път заедно от 10 години насам на "Тангра Мега Рок 2" на 21 септември 2006-а, е решила да издаде записите от събитието в mp3-формат. Те могат да бъдат поръчани от www.mp3.bg. Също така там могат да бъдат закупени и двата официални албума на групата, както и неиздавани досега английски версии на някои от най-популярните им песни. Вече са факт и първите дигитални издания в www.mp3.bg. На сайта могат да се намерят два неиздави досега албума на R.O.B.T.F., а именно - "Nuclear Decomposed" и "Ability to Connect". В музикалния Интернет магазин вече могат да бъдат открити концертни записи на най-известната българска арт-рок група от края на 80-те – ОРИОН. Записите предоставени от клавириста им Адриан Иванов (ЕР МАЛЪК, МИЛЕНА, ЕПИЗОД и др.) са направени през 1988 г. с подръчни средства и досега никога не се били пускани официално. Според Адриан ценен миг за феновете ще е и песента на Орион - "Вечерта", в която гост е Звезди от Ахат. Интересен е фактът, че ОРИОН са групата, от която започва кариерата на китариста на KULTUR SHOCK – Вал Кьосовски.
   Също така, в сайта могат да се намерят и напълно изчерпаните първи албуми на BABYFACE CLAN, Васко Кръпката и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, както и последните заглавия на GRAVITY CO и D2.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.03.2007 21:33:02 отговори + 0 0
анонимен - трагедия си ти батка, защото само да се критикува си е чиста трагедия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.03.2007 20:03:12 отговори + 0 0
идеята е добра, да, но сайта е тотална скръб като решиш да пазаруваш!
после горките музиканти има да се чудят що не продават
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vui4o_Vanio 28.02.2007 21:19:46 отговори + 0 0
време беше да се случи подобно нещо...срамота е днес човек да не може да се сдобие да речем с първите 2 албума на Бейбифейс или Коматоуз или Пиромания и т.н.
добра инициатива!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".