"Фрактура" отбелязва 26 години с личните истории на големите рок банди

4 юли 2024, 08:09 ч. 512 5
пред./следв.

26 години тв предаване Фрактура


Празничното издание ще бъде излъчено тази неделя по "Diema"

 

   На 7 юли най-дълголетното тв предаване за рок музика в България ще отпразнува своята 26-а годишнина. Неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи повода с едно специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 7 срещу 8 юли (неделя), в ефира на телевизия Diema ще стартира празничното издание "26 години Фрактура". В продължение на два часа зрителите ще видят избрани откъси от над 100 интервюта, които са били излъчвани в предаването през годините. Световни имена от ранга на AC/DC, METALLICA, DEEP PURPLE, Steve Vai, GODSMACK, SCORPIONS, PARADISE LOST, SOULFLY, THE EXPLOITED, SLAYER, MOONSPELL, AGNOSTIC FRONT, GOJIRA, U.D.O. и много други, ще разказват истории от личния живот и кариерата си.

   "За тези 26 години с предаването си давам сметка, че когато човек преследва целите си и е отдаден, нещата могат да се получат. За мен рокът не е само музика, а състояние на духа, идея и кауза, за която винаги си струва да се боря. Още от самото си начало, "Фрактура" има образователна цел, като тя е зрителите да видят света през погледа на самите музиканти. Досегашният ми опит ме научи, че всичко е в правилното отношение, защото хората винаги усещат, когато човек е искрен и прави нещо с желание и страст. Рок музиката има силата на обединява всякакви хора, създавайки у тях усещането за общност. Благодарен съм на всеки един, който под някаква форма продължава да подкрепя и да гласува доверие на предаването "Фрактура". С моя екип от съмишленици ще продължим да отстояваме рок каузата, в която искрено вярваме", коментира повода Васко Катинчаров.

   "Фрактура" винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости от музикалния бизнес, разнообразни рубрики, новини, концертни репортажи и интервюта с известни музиканти. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена е в ефира на телевизия "Diema", всяка неделя и с повторение в петък.

 

   За предаването "Фрактура"

   Началото на предаването "Фрактура" е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. 12 години то се излъчва в специализирания музикален канал "ММ", но след като той е закрит през месец май 2010-а, продължава излъчването си по телевизия "Diema", част от портфолиото на "Нова Броудкастинг Груп". Това е и най-старото тематично тв рок предаване в ефира. За целия този период от 1352 издания, зрителите са гледали специални интервюта с над 800 световни рок изпълнители, хиляди видеоклипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

Васко Катинчаров



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 5.07.2024 13:39:11 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 5.07.2024 03:37:41 отговори + 0 0
Ч.Р.Д. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 4.07.2024 10:29:55 отговори + 4 2
Васе, честито и само напред...Keep handbang motherfucker!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 4.07.2024 10:19:17 отговори + 7 0
Поздравления, наистина. Колко са предаванията в родния ефир, които имат такава продължителност? Без да броим новинарските емисии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 4.07.2024 09:59:42 отговори + 7 1
Браво, Васко, да илядиш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".