Гледайте видеоклип към новата песен на LINKIN PARK "Heavy Is the Crown"

25 сеп 2024, 06:51 ч. 112 0
пред./следв.

   В началото на месеца LINKIN PARK обявиха изненадващ реюниън с вокалистката Emily Armstrong, както и издаването на албума "From Zero", планиран да излезе преди края на година. В събирането на групата участват оригиналните членове Mike ShinodaBrad DelsonDave "Phoenix" Farrell и Joe Hahn, както и барабанистът Colin Brittain.

   В скорошно интервю Shinoda разкрива, че ударникът и един от основателите на бандата Rob Bourdon е уведомил останалите музиканти, че не би участвал в бъдещи дейности на LP още преди 2-3 години и те са разбрали и приели това.

    След видеото "The Emptiness Machine" LINKIN PARK представят още една нова песен. Тя се казва "Heavy Is the Crown". По-долу може да гледате онлайн видеоклип към парчето, създаден по повод геймърското състезание на играта "League of Legends" "Worlds 2024", на което песента е официален "химн".

  Същевременно бандата обяви още концерти през този месец и през ноември. Те са в Обединеното Кралство (който бе снощи, 24-и), Южна Корея, Франция (3 ноември), САЩ, Колумбия и Бразилия.

 

linkin park 2024

още за:

Linkin Park


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".