GOJIRA свириха на откриването на Олимпийските игри в Париж, вижте видео

27 юли 2024, 05:09 ч. 1284 / 21 6
пред./следв.

   Вчера, 26 юли, в Париж, Франция започнаха 33-ите Летни олимпийски игри. За първи път в съвременната история церемонията по откриването не беше на основния стадион, където ще се провеждат състезания, а изнесена на различни места в града.

   Изнендващо за мнозина организаторите бяха поканили екстремната френска метъл група GOJIRA. Ако и стилът им да е твърде тежък за масовата публика, то уникалното епично изпълнение, което направи групата, със сигурност впечатлява в голяма степен. В социалните мрежи самите GOJIRA описват преживяването като нещо, което се случва веднъж в живота. Шоуто на групата пресъздава обезглавяването на кралица Мария-Антоанета.

   Вижте официално видео от "Евроспорт" на представлението на бандата. Тя бе подготвила своя метъл версия на революционната песен от 18 век "Ah! Ca Ira" (Всичко ще бъде наред).

 

gojira opening paris 2024 olympics



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 28.07.2024 14:00:23 отговори + 4 0
Тия па от телевизията какво коментират - само загрозяват и заглушават музиката. Пълни аматьори или комплексари. Навремето по нашта телевизия като даваха рок/метъл концерт и някакъв превеждаше какво казва Аксел Роуз между песните, например СЪщата простотия и тия от Евроспорт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз бе 28.07.2024 13:53:15 отговори + 5 3
Баси пародията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 27.07.2024 20:24:26 отговори + 2 4
Еми , на мен това с дгендърите не ми хареса, ама съм доволен, че селяндурите пискат. Немаше и попове ,а всички знаем, че те са най свързаните с тоя маскарад. Даже , освен на техните си телесни части, посегали и на деца..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 27.07.2024 12:45:06 отговори + 9 12
Супер бяха. И откриването беше супер. И да, ние обичаме главния герой- града Париж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Царевицата 27.07.2024 16:44:07 + 10 8
джендъре? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EldritchAbomination 27.07.2024 12:02:28 отговори + 18 15
Единственото ставащо нещо в може би най-вулгарната и безвкусна откриваща церемония която съм виждал някога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".