Горещи новини за VADER и ROTTING CHRIST от "Most of Evil Music"

26 фев 2007, 09:42 ч. 157 / 1 15
пред./следв.
Във вчерашното издание на предаването за тежка музика "Фрактура" по телевизия "ММ" Гани Куршумов от "Most of Evil Music" обяви пред водещия Васко Катинчаров, че преговорите за нов концерт на VADER са в напреднала фаза и най-вероятно датата ще бъде през месец май, а мястото Летния театър в София. В същото предаване Гани потвърди и официално концерта на ROTTING CHRIST в София на 12 април. Поводът за гостуването във "Фрактура" бе предстоящия концерт на CANNIBAL CORPSE. Датата е 5 март, зала "Христо Ботев", а билетите са 25 лева на предварителна продажба и 30 лева в деня на концерта. CANNIBAL CORPSE са и на корицата на последния брой на списание 'Про-Рок'.
   Какво точно се е случило на границата и защо VADER не успяха да дойдат, може да научите от интервюто с лидера на групата Piotr "Peter" Wiwczarek в предстоящия брой на списание 'Про-Рок', който се очаква да излезе на пазара през първата половина на март месец.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.03.2007 14:32:16 отговори + 0 0
А?!? Трябва да не си чувал какво значи речник, за да си мислиш ме ROTTING CHRIST означава обърнат кръст. О-о, sancta..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 1.03.2007 22:38:12 отговори + 0 0
Е не си заслужава този път "Обърнатия кръст" да са пак
в читалище или клуб.Някои казвт,че всичко зависи от продадените билети,ама нали се раздува,че ROTTING CHRIST са голяма банда,ако са голяма значи имат фенове,
ако имат достатъчно защо трябва да се бутаме и да си пърдиме в лицата едвам згъчкани в клубчето,клубчето,което е уютно и топло и става да се отпуснеш в газови и не в газови аспект. Да се отпуснеш с уиски пура или може би с леко пиянско настроение лъхащо на аристократизъм,но не и да каниш
голяма банда с доста продадени албума като доказателство за това и голямо любопитство да се запознаеш с новият албум и с парчетата,поради простата причина,че те кефи и даваш високи оценки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2007 11:14:22 отговори + 0 0
MM,ММ2,бТв и др. може да гледате с отлично качество на www.neterra.tv Правите си регистрация и готово.Тя важи 1 месец,но после си правите нова и гледате без проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 23:02:12 отговори + 0 0
Хах са сиурно ще ни накарат да си купуваме пак билети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PR Up 26.02.2007 22:14:40 отговори + 0 0
И аз нямам вече MM понеже самата телевизия заедно с Диема са си вдигнали мизата от нова година насам и сега не може да се гледат тези телевизий.Доколкото разбрах от една статия в AVTORA.COM още през януари повечето кабелни доставчици в София и страната са се отказали,защото не могат да им платят исканите парични суми.Кофти ама това е самата реалност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


NYHC 26.02.2007 21:32:14 отговори + 0 0
http://www.mmtv.bg/ На сайта горе в дясно има прозорец - Гледай Online Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 26.02.2007 20:40:52 отговори + 0 0
"ММ не се излъчва само от Евроком, което е съвсем малка част от кабелното разпределение в България. Освен това може да се гледа онлайн на сайта им www.mmtv.bg ,откъдето гледаме аз и приятеля ми."

Къде точно влизаш за да гледаш онлайн???Моля ако някой знае да ми каже, и аз го нямам вече ММ заради тъпаците от Евроком(((

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 16:45:51 отговори + 0 0
ММ не се излъчва само от Евроком, което е съвсем малка част от кабелното разпределение в България. Освен това може да се гледа онлайн на сайта им www.mmtv.bg ,откъдето гледаме аз и приятеля ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 16:42:29 отговори + 0 0
как ще гледаш, след като тъпаците спряха каналите на диема??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вашето име 26.02.2007 16:08:59 отговори + 0 0
Ура, ура, Signs Of Evil Existence отново )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Be'emot 26.02.2007 15:31:00 отговори + 0 0
че фактура е рядка боза - рядка е (то и за про-рок важи) - ма изглежда съвсем в рамките на постижимата реалност еРоттинг Крайст да цъфнат и да вържат, както досега са го правили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 13:55:07 отговори + 0 0
Аве не виждаш ли че горкото се чуди какво да напише,в крайна сметка не SatanicWarmaster решава кой ша идва и кой не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 13:47:52 отговори + 0 0
Е що да не дойдат RC?Аз съм ги гледал на 2 от 3-те им live-a в BG и не виждам кво пречи да се домъкнат пак.И Fraktura било скучно....Прекаляваш с негативизма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SatanicWarmaster 26.02.2007 13:23:22 отговори + 0 0
като mcmanus е бил гост на предаването да е казал поне нещо за билетите на вейдър-важат ли за нещо или да го изхвърля моя билет в кофата.аз понеже вече не го гледам това скучно предаване,защото стана такова и това си е самата истина.някога беше глудано предаване.за ротинг крайст междувпрочем аз не вярвам да дойдат,ако ще ги организират мост ъф ивъл.сорка ганьо,но след толкова изцепки така става.хората губят доверие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 12:14:24 отговори + 0 0
Малко светлина сред мрака както се казва,вече остава и да се осъществят концертите в реалноста.Дано повече не се получават изцепки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".