HATESPHERE избраха име за новия си албум

30 дек 2006, 17:45 ч. 61 / 3 2
пред./следв.
Новият албум на датските трашъри HATESPHERE ще се казва "Serpent Smiles and Killer Eyes" и ще излезе на 27 април в Германия и 30 април в останалата част на Европа. Бандата влиза в студио на 5 януари, за да започне записи за творбата.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AZ 30.12.2006 23:08:55 отговори + 0 0
Супер са си и текстовете и музиката и всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Др-Тарибо 30.12.2006 19:34:42 отговори + 0 0
Не мога да разбера следното нещо:Защо по дяволите група,която е траш и на обложката на която има сърце говорим за последният албум "The sikness within" а пък
текстовете са коренно различни от визията,концепцията,обложката,стила и др.По-скоро тази група отива да пее за убийства,отпечатъци и разследване на тежки престъпления,както са повечето групи от ранга на този стил като THE HAUNTED.Все пак чуйте и вижте текста на парчето на HATESPHERE "The fallen shall rise in ahe riwer of blood" Да се надяваме,че новата творба ще има по-смислени и не толкова комерсялни текстове.Все пак хора...сатанизма вече е толкова изтъркано,колкото телевизионните игри Нинтендо.Иначе откъм стила нямам оплакване.Добре са си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".