HELLOWEEN преиздават ремастерирани версии на ранните си албуми

29 юли 2024, 08:18 ч. 476 / 12 2
пред./следв.

   Германските пауър/хеви метъл легенди HELLOWEEN преиздават на няколко части ранните си албуми, ремастерирани от Sascha "Busy" Buhren (който мастерира албума на групата от 2021 г.) и допълнени с различни бонуси.

   Заглавията се появяват по случай 40-годишния юбилей на бандата. Първите три вече излязоха на 26 юли. Това са дебютът от 1985 г. "Walls of Jericho" и класиките "Keeper of the Seven Keys Part I" от 1987 г. и "Keeper of the Seven Keys Part II" (1988). Изданията се разпространяват от "BMG".

   По план на 30 август ще се появят "Pink Bubbles Go Ape", "Chameleon"
и "Master of the Rings". На 27 септември ще ги последват "Time of the Oath", "Better than Raw" и "Metal Jukebox". 

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 29.07.2024 10:53:38 отговори + 6 0
Доста са ореиздавани и все пише, че са ремастерирани. Не знам музикантите получават ли пари от тези преиздания. Нали се съдиха с фирмата, издател на първите 3,5 албуми. И не знам какви бонуси ще има. То бонусите от онзи период са също известни и издавани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-геврек 29.07.2024 09:57:36 отговори + 12 6
След Кралете, най-много си обичам Тиквите!!! Това е метъл - а не разни със зализани перчеми и потници, раста-наркомани и ГМО царевици на Бил Гейтс! Участващите в прайда да се учат. Трябва да се отпразнува това събитие с концерт и фестивал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".