Изтеглят от продажба концертен албум на DEEP PURPLE

28 фев 2007, 07:10 ч. 52 / 3 5
пред./следв.
"Sony BMG" са спрели от продажба концертен албум на DEEP PURPLE, след като фронтменът на групана Ian Gillan е заявил, че той е пуснат без негово знание. Дискът документира изпълнение на бандата от 1993 г. в Бирмингам, Англия, което е било издавано и преди с разрешението на PURPLE. Самият Gillan твърди, че по онова време вътрешните противоречия в групата са довели до там, че изпълнението е "ужасно" и това е едно от най-лошите изживявания, които той и останалите членова на бандата някога са имали.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 28.02.2007 19:07:46 отговори + 0 0
точно четох днес 1 ревю за това (ако става въпрос за същия), че на единия концерт (той включвал 2), Ричи и Лорд се заигравали с рифовете на Burn ... за неудоволствие на Гилън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.02.2007 14:11:39 отговори + 0 0
Не, става дума за албума "Deep Purple NEC 1993". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 28.02.2007 12:54:14 отговори + 0 0
За dvd-то Come Hell or High Water ли става въпрос, щото то е от същата година и пак е от Бирмингам? Ако е то, наистина е много кофти концерт - по времето, когато го гледах, не ми беше понятно държанието на Ричи, ама като понаучиш малко и ти става ясно. И да вокалите са ужасни на този концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lazy 28.02.2007 10:54:54 отговори + 0 0
Гилън съвсем е откачил. Имам усещането, че докато групата съществува, вече няма да излезе официално концерт с участието на Ричи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruced 28.02.2007 09:57:48 отговори + 0 0
гилан пее трудничко и без това, по-добре да не се излага... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".