JAYA THE CAT и Q-CHECK се присъединяват към концерта на DUBIOZA KOLEKTIV на 2 август в Созопол

24 апр 2024, 15:30 ч. 220 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Jaya The Cat и Q-Check се присъединяват към големия летен концерт на Dubioza Kolektiv на 2 август в Созопол

Brano и Vedran от Dubioza Kolektiv идват за специално аудио-визуално шоу на 10 май в „Строежа“

Американско-холадската банда Jaya The Cat и българската Q-Check се присъединяват много шумно и весело към големия летен концерт на Dubioza Kolektiv в България на 2 август на стадион „Арена Созопол“. Бандата, оригинално формирана в Бостън, но от години базирана в Амстердам - Jaya The Cat, ще зарадва многобройните си фенове у нас след повече от две години от последния им клубен концерт в София. Българите от Q-CHECK пък се събират за първи път от цели 11 години насам, за да направят ексклузивен реюниън специално за събитието в Созопол.

Преди броени дни симпатягите от Dubioza Kolektiv пуснаха новата си песен “U3PM” с участието на Dino Šaran, а текстът и видеото към нея носят типичните за бандата усмивка, настроение и стил. По „техен модел“ е и петицията „Dubioza Kolektiv на Евровизия!“, която феновете могат да подпишат, влизайки на официалния им сайт.

Весела, енергична и винаги с позиция, босненската банда Dubioza Kolektiv е една от най- обичаните от родната публика, а с всеки следващ техен концерт у нас, фенската им база се увеличава и има защо. Групата успява да напълни най-голямата ни зала „Арена София“ цели два пъти досега и неслучайно е хедлайнер на едни от най-големите фестивали у нас.

По всичко личи, че на 2 август край морето купонът и настроението отново ще са на ниво, а с присъединяването на Jaya The Cat и Q-Check в програмата на концерта – събитието се очертава да е сред най-горещите у нас това лято. Миналата година Dubioza Kolektiv отбеляза 20 години от първото си представяне през 2003 г. За този период бандата има над 10 албума, свирила е в близо 50 държави и е изнесла хиляди концерти пред феновете си в различни точки на света. В свое интервю по повод годишнината, музикантите споделиха: „Опитваме се да се наслаждаваме на всеки момент, защото сме късметлии, че работим това, което наистина обичаме. Просто ни дайте инструменти и сцена и ето ви - безкрайно щастие!“.
Билетите за Dubioza Kolektiv на 2 август в Созопол се продават в системата на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Ticketstation.bg, в билетен център в НДК, книжарници Booktrading и ОМВ. Цената им все още е промоционална до изчерпване на количествата. Предстои да бъде обявена и още една банда, която ще се присъедини на сцената, а подробности за най-веселия летен концерт на Dubioza Kolektiv в Созопол можете да следите тук.

Ако нямате търпение до 2 август не пропускайте специалното аудио-визуално шоу на Brano и Vedran от Dubioza Kolektiv, които идват в София с дуото си DISKOBAJAGI на 10 май в клуб „Строежа“. Двамата добре познати членове на бандата ще изненадат феновете с абсолютно неочакван и завладяващ DJ и VJ сет, и обещаващ много настроение за танци в петък вечер на 10 май.

Чуйте малко от Jaya The Cat, от Q-Check и Dubioza Kolektiv, и не пропускайте ексклузивната среща на трите банди на една сцена в България - на 2 август на стадион „Арена Созопол“.

 

dubioza poster



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".