Клуб "Строежа" отбелязва 10-годишнината си

9 мар 2007, 09:50 ч. 99 / 2 5
пред./следв.
На 10 март клуб "Строежа", намиращ се в Студентски град, София ще отпразнува своята 10-годишнина, чиято точна дата е 7 март.
   Събитието ще бъде отбелязано без специални изяви и при нормален режим на работа, в типичен стил. На 10 март ще присъстват почти всички служители на клуба от 97-а година насам, които достигат цифрата 100, както и много приятели, допринесли за развитието на заведението през годините. Шест от всичките седем DJ-я, които от 98-а година насам оперират зад пулта в "Строежа", ще участват във въпросната вечер с по едночасови сетове. Към тях за кратко ще се присъединят и водещите на тематичните партита Britpop Night, Hip-Hop/Ragga Party и Ska Party – съответно Shakermaker, Ndoe /DRS+/ и Радослав Митов.
   Важен момент в историята на клуба е юни 2005 г. Тогава чрез него излиза компилацията с българска алтернативна музика "Playlist". През същия месец е създаден и музикално-информационният сайт www.stroeja.com. Онлайн изданието представя актуални музикални проекти и събития от България и света, анкети, форуми. Съдържа ревюта, биографии, статии и богата галерия от снимки както на нови, така и на утвърдени групи и изпълнители.
   В момента по инициатива на "Строежа" се работи по няколко нови идеи за музикални проекти и изяви, които вероятно скоро ще станат факт.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


carpe_diem 9.03.2007 17:23:35 отговори + 0 0
Вчера там някой ми разсипа доста бира върху якето и сега как смърдиииииииии...
Иначе верно като си спомня - последните 5 години доста добре съм си прекарвал там. А и ми е на 2 крачки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arson 9.03.2007 15:58:35 отговори + 0 0
Да.За 5 години студентски живот бая бира се изпи там и доста пари се почупиха (нали си живеех почти до него).По-важното, е че то си остана и единственото място в Студентски град ,където човек освен алтернатив може да чуе и тежка музика като Pantera, Machine Head ,Napalm Death и др. след като затвориха култовия Helloween. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

охо 9.03.2007 15:42:20 отговори + 0 0
Клуба е як.Дано има повече такива меса в София.Иначе за алкохола...не знам не ми е правело впечатление честно казано.Аз консумирам главно бутилирана бира, то българската си е разредена по устав)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 9.03.2007 13:06:50 отговори + 0 0
голяма работа за алкохола, важното е че "Строежа" оцелява и засега е единственият клуб с алтернативна музика в студентски град. изключвам "Маската" - понякога там свирят и добри групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 9.03.2007 12:05:32 отговори + 0 0
В Строежа разреждат алкохола и много скоро ще им пратя проверка от Федерация за Защита на Потребителите, Агенцията за стандартизация, ХЕИ и РИОКОЗ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".