Клуб "Зона 51" във Варна затворен от общината

13 мар 2006, 13:26 ч. 192 / 3 5
пред./следв.
Варненският клуб "Зона 51", в който редовно се провеждат концерти, както на български, така и на чужди групи, вече не работи. Собствениците на заведението са били извикани в общината, където са им казали, че клубът трябва да затвори, без никакво обяснение. На този етап повече информация не е известна, остава неясно и какво ще се случи с насрочените за "Зона 51" бъдещи събития.
   Б. Р. - Няколко часа по-късно получихме опровержение на горната новина, което можете да прочетете тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 13.03.2006 19:32:05 отговори + 0 0
Levi nedei taka,4e 6te podbudi6 anti-cionistki nastroeniq,xaxa! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Laiho 13.03.2006 15:19:26 отговори + 0 0
hahahah J. LEvi, imash 4uvstvo za humor.. makra 4e vsastnoste tajno... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Й.Леви 13.03.2006 14:59:38 отговори + 0 0
"Зона 51" винаги е била място , обитавано от извънземни ! Зомбита , блекари , млекари и пр.Крайно време беше да се направи тази крачка и мястото да се превърне в модерно кафене на ДПС!Ашколсун!Хахахаа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Е. ГОЛДЩАЙН: 13.03.2006 14:37:00 отговори + 0 0
То май както е започнало туко виж и в град,като София започнат да затварят без много обяснения повечето клубове и читалища?!? Навярно все още живеем в пост-комунистическа България kъдето няма все пак истинска демокрация! Демокрация каквато имат повечето западно-европейски държави днес.Днешното комунистическо правителство на България мрази всичко и всички включително и хората,който слушат бунтарска музика(rock and heavy-metal).Затова има такъв геноцид спрямо този тип хора и не само тях.P.S.Повече протести и народно недоволство само в това е спасението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 13.03.2006 13:33:13 отговори + 0 0
shit... разказаха ни играта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".