MALEVOLENCE ще свирят на 2 юли на "Sofia Solid" преди FIVE FINGER DEATH PUNCH

17 апр 2024, 12:57 ч. 792 3
пред./следв.

   Организаторите "Fest Team" обявиха още една група за "Sofia Solid" на 2 юли, когато ще гледаме FIVE FINGER DEATH PUNCH и ICE NINE KILLS. Това е британската метълкор банда MALEVOLENCE.

   Както знаете, събитието ще се състои в "Arena Sofia" (Колодрума) в Борисовата градина. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg. В различните дни от концертната поредица ще гостуват още Corey Taylor, THE SMILE на Thom Yorke от RADIOHEAD и други.

 

malevolence



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 17.04.2024 20:30:32 отговори + 3 0
Много силна банда на живо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 17.04.2024 17:06:04 отговори + 7 1
Много стабилна банда! Дано накарат част от присъстващите заради другите две групи да започнат да слушат читав метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 17.04.2024 14:10:59 отговори + 10 2
Malevolence са страшна банда - лично за мен една от най-силните банди в съвременния метъл.

Но малко странно ми стоят като първи подгряващи точно на този концерт. Колкото да им се кефя, няма да дам 110 лева, за да ги гледам как свирят 5-6 песни пред публика, която най-вероятно не ги е чувала (за другите две банди дори не бих останал).

Но пък ще е готина реклама за Malevolence. Със сигурност доста хора ще научат за тях.

Впрочем, вече са били два пъти в България - преди 10 години подгряваха Dying Fetus, a 2018 г. бяха и хедлайнър на Hardcore X-Mass.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".