Martin Walkyier обяви последното музикално издание в кариерата си

9 апр 2006, 01:03 ч. 119 / 2 4
пред./следв.
Бившият вокалист на SKYCLAD и SABBAT Martin Walkyier пусна съобщение на официалния сайт на THE CLAN DESTINED (просъществувалия за кратко негов съвместен проект с екс-IMMORTAL басиста Iscariah), в което разяснява подробности около напускането на Iscariah, последвалите трудности, които той е имал в личен план и музикалната си дейност и непосилната работа, с която се е нагърбил, за да завърши "In The Big Ending…" - демото на THE CLAN DESTINED.
   Шестте песни от "In The Big Ending…" са вече завършени, миксирани и готови за издаване "когато бъде постигнато подходящо лицензно споразумение". Walkyier изказва специални благодарности на Andy Sneap и James Murphy за помощта, която са му оказали при изготвянето на демото.
   След дълги размисли Martin Walkyier е стигнал до "твърдото и окончателно решение "In The Big Ending…" да бъде последното му музикално издание". Проблемите, които той е срещнал в последно време, както и слуховете и подмолните обвинения, че е "откраднал" музиката на Iscariah, са дошли в повече за Martin, което затвърждава решението му да сложи край на музикалната си дейност.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.05.2006 14:29:29 отговори + 0 0
Ми к'ат му е толкова акъла нека сега да ходи да си търси работа,като стругар или зидаро-мазач. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Billy Idol 13.04.2006 18:31:09 отговори + 0 0
ama mngo jalko Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrash Till Death 11.04.2006 11:46:55 отговори + 0 0
Jalko e naistina.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фолкемон 10.04.2006 13:22:14 отговори + 0 0
Много жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".