Още едно видео от FLESHGOD APOCALYPSE - "I Can Never Die"

21 юли 2024, 09:31 ч. 236 / 5 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, италианската симфонична дет метъл група FLESHGOD APOCALYPSE ще издаде шестия си студиен албум, озаглавен "Opera", на 23 август. Материалът е миксиран и мастериран от номинирания за "Грами" Jacob Hansen (VOLBEAT, EPICA, ARCH ENEMY). Заглавието кореспондира с развитието на стила на бандата, която вече го определя като "оперен метъл".

   Третият сингъл от бъдещия диск е композицията "I Can Never Die". По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към песента. Траклист:

01. Ode to Art (De' Sepolcri)
02. I Can Never Die
03. Pendulum
04. Bloodclock
05. At War With My Soul
06. Morphine Waltz
07. Matricide 8.21
08. Per Aspera Ad Astra
09. Till Death Do Us Part
10. Opera

 

fleshgod apocalypse

още за:

Fleshgod Apocalypse


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".