Bruce Springsteen е вече милиардер

21 юли 2024, 09:48 ч. 625 / 5 3
пред./следв.

   Легендарният американски музикант, певец и композитор Bruce Springsteen влезе в клуба на милиардерите. Според "консервативна" оценка на списание "Forbes" състоянието му се изчислява на 1,1 млрд. долара.

   Около половината от активите му се дължат на сделката от 2021 г., когато Springsteen продаде авторските си и издателски права на "Sony Music" за 550 млн. долара. Последното турне на музиканта премина с редица проблеми - отменени и отложени концерти и критики за цените на билетите. Въпреки това, общите приходи от обиколката са 380 млн. долара.

    Само преди около два месеца сър Paul McCartney от THE BEATLES стана първият британски музикант със състояние над един милиард, при това - не в долари, а в GBP.

 

bruce springsteen

още за:

Bruce Springsteen


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 23.07.2024 22:25:19 отговори + 0 0
Заслужил си ги е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Topuzov 22.07.2024 11:50:43 отговори + 1 0
Да е жив и здрав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 21.07.2024 20:16:02 отговори + 3 0
Брус не е зле , ама хич не е толкоз добър ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".