Още информация за концерта на Geoff Tate в София на 15 ноември

16 окт 2024, 11:44 ч. 109 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Geoff Tate (ex-Queensryche, AVANTASIA) ще гостува у нас на 15 ноември в столичната зала Джой Стейшън! Гостуването му е част от европейското турне „The Big Rock Show”. На това турне Geoff Tate изпълнява най-доброто от периода с Queensryche, а на повечето от концертите включва и по една класическа песен на Pink Floyd.

Билети на цена 52 лева се продават онлайн и в търговските обекти на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg. Някои от местата са бензиностанции OMV, книжарници Orange, магазините Office 1 Superstore, Български Пощи, магазини Технополис, касите на Fast Pay, магазини На Тъмно и много други. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

Geoff Tate (Джеф Тейт) е американски певец и автор на песни. Изключителният му успех с Queensryche, и особено с двата албума „Operation: Mindcrime“ и „Empire“, го утвърждават като един от най-големите гласове в метъла. Тейт е класиран в списъка на Hit Parader под номер 14 на класацията „100-те най-добри метал вокалисти за всички времена“ (“100 Greatest Metal Vocalists of All Time“). Класиран е на престижното второ място в класацията „That Metal Show Top 5“ на хард рок вокалистите на осемдесетте години, а през 2012 печели музикалната награда "Voice in Progressive Heavy Metal" на списание „Vegas Rocks! Magazine“. През годините той печели и множество други награди и попада в различни престижни класации.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

още за:

Geoff TateBgtsc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".