PARADISE LOST ще бъдат съпорт на NIGHTWISH в САЩ

14 мар 2007, 07:51 ч. 278 / 3 15
пред./следв.
Ето и още едно интересно съчетание на групи, в което сякаш местата на хедлайнъра и съпорт бандата изглеждат разменени - PARADISE LOST ще бъдат съпорт на NIGHTWISH по време на започващото през октомври едномесечно американско турне на финландските симфо-метъли.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


haha 16.03.2007 01:20:13 отговори + 0 0
А и са група с послание,идеология,смисъл в текстовете,нещо което на наитуиш липсва - доста добре казано, Paradise Lost са доста яка банда, ама много е срамно да подгряват баш на ония смешници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димитър Николов 15.03.2007 21:37:24 отговори + 0 0
хехе защо не
следкато еднитеса изгубили рая а
другите се оптват да го върнат чрез Любовта
съчетанас реалностите от живота ни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

finntroll 15.03.2007 09:24:10 отговори + 0 0
А бе за мен Прадаис лост са си група и толкоз,да не би металика и останалите от това време да не са омекотили и комерсиализирали стила.Парадаис пак са добре сега на фона на това което се случи с металика например.А и са група с послание,идеология,смисъл в текстовете,нещо което на наитуиш липсва.Наитиуш имат хубави песни,ама някак си както човека се изрази по-долу на поп ми дрънкат.Някак си не им е много мястото при сериозните банди,пък и да бъдат хедлаинери с подгряваща банда парадаис???Все едно СЛЕИЪР да подгряват Шимаира.То не че е невъзможно де,ама е нелогично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

finntroll 15.03.2007 09:16:18 отговори + 0 0
Ха ха това е доста срамно бих казал дори.Основателите на готик(дуум) стила,групата която според мен доста се беше поизкачила преди нагоре доста,да падне до такова реноме.Ами какъв им е проблема на Холмс и компания?Нещо творческа криза ли ги обхвана?Не виждам да страдат от липса на албуми напоследък,като металика например.Поне 2003 си заслужава,както и 2005.Имат там едни блудкажи 99 и 01,ама то всеки прави грешки.Ама чак отрочето наитуиш да подгряват.Кога парадаис са били група,тара е била в корема на маика си.>))))))Маитап де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 14.03.2007 22:56:51 отговори + 0 0
Хахаха! Това се случи с Парадайз Лост. Това се случи и с Джудас Прийст, в крайна сметка същото ше се случи и с Найтуиш, които няма да е чудно, ако след 5-6 години бъдат съпорт на Sinergy Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.03.2007 21:31:16 отговори + 0 0
Кога Paradise Lost са имали мейнстрийм успеха на Nightwish? Кога са се изявявали като истински рок звезди? Никога. По-известни са в Гърция и Германия, но никога не са имали успеха на Nightwish, те са метъл банда, докато Nightwish по продажби и отношение се държат като поп банда. Paradise Lost никога не са западали, защото не са се изкачвали достатъчно, че да има откъде да падат. Те просто са си там и това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darksorrow 14.03.2007 18:29:55 отговори + 0 0
нека има повече "западащи" групи с албуми като на Перъдайз...

последният и едноименен е къртещ просто.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.03.2007 17:47:47 отговори + 0 0
Ако Найтуиш са със западаща кариера, то Парадайз Лост са с отдавна западнала.По трагичен лаиф от техния в София не съм гледал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.03.2007 16:24:19 отговори + 0 0
Не става дума за пари... или известност... става дума за респект и колегиалност. Нали имаше голям бум покрай това, че Найтуиш са надували цената на билетите си. А сега и да са хедлайнъри на Paradise Lost. Просто не е редно така. Но PL са си виновни, поне да си бяха праснали едно "Nightwish със специални гости Paradise Lost". Nightwish пропадат, каквото и да говорите, златната ера на тази група беше в началото на 00те. Paradise Lost са вече отвърдено име, те си имат позиция в метъл музиката, която не може да се промени, Nightwish тепърва ще трябва да изграждат това с новата си вокалистка, ако въобще се задържат достатъчно време с нея. Но... лошо за Paradise Lost, не е трябвало да приемат такова нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 14.03.2007 13:33:18 отговори + 0 0
Прослушванията свършиха официално наскоро и се знае, че новата вокалистка ще бъде обявена в края на май с излизането на новия им сингъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sal 14.03.2007 13:22:20 отговори + 0 0
Значи окончателно найтуиш са си намерили нова вокалистка, така ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

охо 14.03.2007 12:38:35 отговори + 0 0
Ами така е, то златние годиди на Paradise Lost са много назад във времето.Жалко,като че ли трябваше да се разпаднат навремето когато бяха на върха на славата пък и правеха истински неща, а не да се излагат със смеховорни албуми и със смехотворен статут на съпорт банда.Все пак Paradise са една от най-важните групи на 90-сетте, поне що се отнася до европейската метъл сцена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 14.03.2007 11:19:17 отговори + 0 0
Че какво е изненадващо Nightwish имат с пъти повече фенове от Paradise Lost Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 14.03.2007 10:28:57 отговори + 0 0
"Западаща"!!!!! Така ли наричаш група чийто последен албум би всички рекорди по продажби и чиито билети за концертите през септември вече са изкупени???
От друга страна щом свирят с paradise lost май наистина пробадат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Талиесин 14.03.2007 09:55:12 отговори + 0 0
Какво падение... Да не повярва човек, че Ник Холмс и компания са се съгласили, особено на фона на западащата кариера на Найтуиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".