PARADISE LOST ще заснемат концертно DVD

15 яну 2007, 07:52 ч. 55 / 1 3
пред./следв.
PARADISE LOST обявиха плановете си за заснемане на концертно DVD, като при това дават възможност на феновете да изберат песните, които ще бъдат включени в него. Всеки, който е регистриран в официалните форуми на бандата, може да гласува и дискутира съдържанието на предстоящото издание.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Felly 15.01.2007 22:46:40 отговори + 0 0
Какво концертно ДВД беееее! От толкова концерти, на които съм бил, техния беше най-разочароващ! Не говоря за този в София. Бяха пълни външни женски полови органи. Спомням си, че някакъв фен стисна ръката на Ник Холмс и този изохка с перфектно артистично изпълнение в стил "Пеньо от Биг Брадър 3". Не съм чувал отзиви за София, ама дано е било по-мъжко и сурово изпълнение. Да не говорим пък, че когато аз ги гледах ги подгряваха HIM...Думи нямам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2007 18:11:29 отговори + 0 0
А, ей така трябва да се правят DVD-та : Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лостед 15.01.2007 16:03:12 отговори + 0 0
от София дали ще има кадри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".