Paul Di'Anno трябва да бъде преместен на място, където за него се полагат ежедневни грижи

10 мар 2024, 15:28 ч. 1063 / 28 13
пред./следв.

   В Хърватия оперира компанията "Full Metal Service". Зад това име се предлагат най-различни услуги и дейности, като основната е посредничество на групи с лейбъли, организатори на турнета, мениджъри, собственици на клубове и др. Фирмата осигурява комуникация със звукозаписни студиа, покупка на музикални инструменти с отстъпка, изработка на сайтове на банди, обложки на албуми, рекламни материали, произвоство на мърчандайз, транспорт, логистика и редица други услуги.

   И макар в дейността на "Full Metal Service" да не присъства осигуряване на асистенти и болногледачи, то явно на хърватите може да се разчита и за подобна помощ.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno замина за операция в Хърватия през 2022 г. и създаде бандата WARHORSE с местни музиканти. Със сигурност там е научил и за "FMC" и се възползва от услугите им. Stjepan Juras е името на местния асистент на певеца, който му е помагал при възстановяването. Но здравословните проблеми на Di'Anno далеч не са приключили... В момента той е в дома си Обединеното Кралство, но според Stjepan не може да продължи лечението си в домашна обстановка. Със съгласието на вокалиста Juras публикува в социалните мрежи съобщение-апел към приятели и фенове на музиканта за помощ и подкрепа. Асистентът казва, че Paul трябва да бъде преместен на място, където за него здравен персонал полага ежедневни грижи. Става дума за кратък период, преди по-късно този месец певецът да пътува отново до Хърватия за нова процедура. Но в момента състоянието на Di'Anno е близко до критичното и той не бива да бъде оставян сам дори за кратко.

 

paul di'anno



Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapеze 17.03.2024 18:45:18 отговори + 3 0
Пол Диано имаше глас, безспорно. Не съм съгласен, че диапазонът му не е бил добър, доста здраво си пееше даже. Но от друга страна, нямаше голям принос в козпозирането на песните, само 3-4 песни от два албума, макар и хубави песни, не показват много за това в каква насока би се развила групата с него. Едно е сигурно, щеше да изхвърчи рано или късно, и то по-скоро рано, защото дори и да е отговарял в музикално отношение на амбициите на групата (в което се съмнявам), начинът му на живот нямаше да му позволи да остане с тях - все пак една група има ангажименти по договор, които трябва да се спазват, а това нямаше как да стане с вокал като него. Освен това хайде без гръмки изказвания за групата с него и след него - въпреки че двата албума с него са страшно добри, следващите няколко албума са онези, с които групата постига най-голям успех, и те общо взето са още по-добри. Така че смяната на Пол с Брус е правилна и закономерна.

Разбира се, Пол е част от историята на Мейдън и аз му желая всичко добро. Тъжно ми е, че нещата с него се развиват така, но не знам дали изобщо вече може да се направи нещо, с което да му се помогне. Браво на Мейдън, че му платиха операцията, страхотен жест, но аз и без да знам подробности, очаквах, че нещата ще се развият по подобен начин, някак си се връзва с личността на Пол и начина му на живот да стигне дотук, много трудно би успял да се свърже с правилните хора, по-вероятно е да попадне на измамници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 17.03.2024 21:49:37 + 0 0
Спрете се бе! Половин вестникарска страница разбор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.03.2024 10:30:51 отговори + 7 0
И половината което казва NeVs ако е истина...... Не мога да повярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 11.03.2024 10:00:36 отговори + 7 0
Познавам Степан Юрас лично.
Не бих му се доверил за нищо. Абсолютен схемаджия и доказан измамник. Два пъти водеха дела срещу него (за педофилия и измама) ... и дори за кратко лежа в затвора. Ум не ми побира как в момента е част от FMS.
Откакто Пол е под крилото на FMS го разкарват като циркова маймуна насам и натам и просят дарения от фенове по един или друг начин. Букват концерти, който тои не може да изкара до край...Дори успяха да изнудят самите Iron Maiden да платят опеарцията на Пол. Която се разбра е била направена частично .... а Парите ползвани за друго. Обожавах Пол но това, което е в момента се надявам да приключи по един или друг начин
А хърватина да изгние някъде.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аванса 10.03.2024 23:54:02 отговори + 6 1
Ще ми се, приятели, тук да отдадем чест на първите вокали, които имаха невероятна магия, но не можаха да продължат - Пол до Ако, Род Евънс на Пърпъл, Бон Скот на АСДС... Какво ли щяха да бъдат групите с тях? Не знам, но първите им албуми с тези пичове бяха магични и извънземни. О, и следващите също! Но все пак - наздраве за великите и непродължили стари вокали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 11.03.2024 12:03:39 + 5 0
Пол Ди Ано имаше сериозни проблеми с пеенето на живо заради прекалена алкохолна подготовка и с него Мейдън щяха да пълнят клубове и по-малки зали, но не стадиони вероятно музиката щеше да е по-тежка с пънк влияния, Бон Скот падна геройски в смъртен запой. Маниерът на пеене и гласът на Род Евънс не подхождат особено за по-късните албуми на Пърпъл, ако беше останал вероятно щяха да свирят по-лек рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аванса 11.03.2024 13:21:39 + 2 3
Към Влади: Вероятно си прав. Групите се развиват, някои като Пърпъл с всеки вокал са велики (да добавим Гилън, Ковърдейл, Глен Хюс и Джо лин Търнър). Също и Юрая Хийп. Но аз говоря за харизмата в гласа на споменатите от мен. Бон Скот и Пол ди Ано (може би заради алкохола имаха нещо, което Брайън Джонсън и Брус Дикинсън нямат - и то се казва магия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аванса 10.03.2024 23:34:32 отговори + 5 7
Пол до Ано е великан. Айъм Мейдън с него беше велика група. Той имаше сърце, Пауър и тръпка. Но животът е кратък. Да вдигнем палец за този велик фронтмен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


КОМИСАР ТРАШЪР 10.03.2024 22:59:22 отговори + 7 0
Пол Диано е пълна развалина, язък за погубения талант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 11.03.2024 15:21:41 + 3 2
Чак пък "талант" :rolleyes: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 11.03.2024 17:04:33 + 4 0
Безспорно е талантлив, но заради алкохола и наркотиците имаше сериозни проблеми с живите изпълнения и Мейдън с такъв вокал щяха да пълнят клубове и малки зали и да подгряват други групи, но не да пълнят стадиони самостоятелно. Все пак още е жив за разлика от Бон Скот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 11.03.2024 19:35:12 + 8 2
Остави ти тая работа с провалените от стимуланти изпълнения на живо. И в студийните записи си личи, че това не е певец за мащабна група. Лимитиран е. Няма обем на гласа, няма особена техника, няма особен диапазон, няма почти нищо, което да го отличава. Има една симпатична агресия във фалцета, но това е далеч от "талант" във вокалното изкуство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гуджо 17.03.2024 09:31:35 + 0 2
До Стефи. Казва се "ограничен". Но нали трябва да ползваме чуждици. Пол имаше пънкарско поведение и агресия в гласа и не много лош диапазон. Гласът е много лесно разпознаваем. Откакто го махнаха, станаха лигльовци и никога не записаха нещо, като Wrathchild или Killers Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".