"Pick & More" дадоха пресконференция за концерта на Sting

15 мар 2006, 15:04 ч. 249 / 2 3
пред./следв.
На официална пресконференция агенция "Pick & More" и "Viavatel" потвърдиха предстоящия концерт на Sting у нас. На 12 юни на стадиона в град Несебър почитателите на звездата ще могат да присъстват събитието, част от европейското турне, представящо албума "Broken Music". Сред организаторите е и община Несебър в лицето на кмета Николай Трифонов. Според предварителната информация, стадионът е обновено и модерно съоръжение, с капацитет около 20 000 души. Билети ще се продават от 16 март на касите на Националния стадион "Васил Левски" в София и в разпространителската мрежа на "Eventim". До 19 март цената им е 35 лева, а след това - 50 лв. При наличие на голям интерес е възможно организирането на транспорт от София до Несебър.
   Sting пристига с подгряваща група - за пръв път на сцена ще се изяви един от синовете му, като подробностите все още не са известни. Припомняме, че Joe Sumner от няколко години игражда музикалната си кариера в групата FICTION PLANE. Нина Гиргинова, мениджър на "Pick & More" съобщи имената на музикантите, които ще свирят със Стинг - китаристите Dominic Miller и Lyle Workman и барабанистът Abe Laboriel.
   Мария Тойчева, мениджър "Маркетингови комуникации" на "Viavatel", разкри, че освен концертите на DEPECHE MODE и Sting компанията планира да подкрепи гостуването на още едно световноизвестно име от музикалната сцена, но засега не съобщи подробности.
   Предстоящите проекти на "Pick & More" за тази година, анонсирани от Нина Гергинова са: концерт на APOCALYPTICA на площада в град Каварна на 1 юни (с подкрепата на Община Каварна), Anastacia във втората половина на юни в Несебър, "July Rock Fest" на 30 юни, 8 юли - NAZARTEH, Joe Satriani и Eric Sardnias в Несебър, на 25 юли WHITESNAKE в Каварна, водят се преговори за SIMPLY RED за дата около 5 септември и се очаква още едно голямо име, отново без да се разкриват подробности.

   За предишната пресконференция на "Pick & More" ви съобщихме тук, а за дублиране на някои от обявените от тях дати с концерти на изпълнителите в други държави - тук. Към момента на тази новина на официалния сайт на NAZARTEH за 8 юли продължава да е обявен концерт на фестивал в Австрия.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


darkage 16.03.2006 12:23:33 отговори + 0 0
Wackata, публиката на Стинг и тази на Monsters Of Rock не е съвсем същата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.03.2006 16:59:07 отговори + 0 0
a i spored men tepurva shte se obqvqvat grupi za lqtoto!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wackata 15.03.2006 16:30:14 отговори + 0 0
Spored men zamisala ne e lo6 no mnogo malka 4ast ot bulgarskiq fen 6te moje da si pozvoli dopulnitelno hodene na tezi koncerti pri polojenie ako hodi na Monters of Rock po prostata pri4ina tova dopulnitelni razhodi, ne 4e ne e gotino da idvat pove4e takiva grupi no trqbva da se obmislq vnimatelno vremeto kogato se provejdat tezi koncerti. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".