PIRANHA и GOLIATH ще свирят преди BRUJERIA в София

26 мар 2024, 10:15 ч. 384 / 57 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Две групи се включват към програмата на 18 юни в Борисовата градина (Маймунарника). Към безпощадния картел BRUJERIA се присъединяват базираните в София шарлатани PIRANHA и дружбенските грайнд експерименталисти GOLIATH. Три поколения групи със спираща дъха шоу идентичност, сформиращи Summer Massacre Svinshtina.

Преди BRUJERIA ще видим столичната скейт пънк шайка - Piranha! Те са винаги експлозивни, безконтролни и непредвидими, но за сметка на това са стриктно шоу ориентирани. Всички помним, какъв фурор ни спретнаха миналата година в Колодрума, когато споделиха творческо избухване с пънк титаните - The Exploited. От Piranha очакваме нова импровизираща музикална хореография в разрез на заформящата се ‘summer massacre svinshtina’ с Brujeria. Всяко участие на бандата е различно от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър Първанов – Шута отново ще ни изненада с ‘игра с публиката‘. Piranha трудно могат да бъдат представени. Те просто трябва да се изживеят на живо.

Метъл празникът на 18 юни ще бъде стартиран с младоците GOLIATH от София. Момчетата свирят авторска музика, смесвайки хардкор с грайндкор, кръст пънк, деткор, емо и скриймо елементи. С провокативните си изяви наживо, Goliath започна да създава завидно количество последователи, които ги изстреляха като една от най-обещаващите млади групи на българската метъл сцена. Ако по време на техния лайв ви удари летяща ролка тоалетна хартия или фалшиви цици, значи сте на правилното място в очакване на прииждащото тройно цунами, което ще залее всички ни в Маймунарника на 18 юни.

Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на Epay.Go. До 17 юни (включително) ще струват 50 лв. На самата дата и на място ще са по 60 лв.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".