Juan Brujo от BRUJERIA почина от инфаркт на 61 години

19 сеп 2024, 06:58 ч. 732 3
пред./следв.

   Фронтменът, лидер, основател и текстописец на BRUJERIA Juan Brujo (чието истинско име е John Lepe) е починал вчера, 18 септември. Тъжната новина се съобщава от групата, която споделя, че музикантът е получил сърдечен удар в понеделник и е бил откаран спешно в болница. Лекарите обаче не са могли да се преборят за живота му.

   Това се е случило в Сент Клеърсвил, Охайо в почивен от настоящото турне на BRUJERIA. Обиколката бе прекратена още преди два дни, а сега се е случило и най-лошото. Останалите членове на бандата благодарят на феновете за подкрепата и ги молят да уважат правото на семейството на Juan да се отдаде на мъката си.

   Преди само два месеца - на 17 юли, на 57 години почина един от вокалистите на BRUJERIA Ciriaco "Pinche Peach" Quezada. Много е вероятно без фронтмена си и лидер групата да сложи край на съществуването си.

   Българските фенове успяха да гледат BRUJERIA в титулярния ѝ състав преди три месеца - на 18 юни на концерт в София. Това бе второ и последно гостуване на бандата у нас с Juan Brujo начело.

 

juan brujo, brujeria



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опечален викинг 19.09.2024 21:24:57 отговори + 1 0
La Santa Muerte. R.I.P Успях да ги видя за последно живи в пълен състав това лято в София. Незабравима група от юношеските ми години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 19.09.2024 11:37:49 отговори + 1 0
R.I.P.

Metalfan ти си за Стани Богат. Как позна?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metalfan 19.09.2024 08:38:35 отговори + 0 1
На снимката е El Sangron не Juan Brujo! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".