Подробности за предстоящото DVD на PENDRAGON

8 мар 2007, 17:48 ч. 90 / 1 2
пред./следв.
За да отбележат 21-годишнината от издаването на дебютния си албум "The Jewel", настоящи и бивши членове на PENDRAGON се събират за наистина специален концерт в Катовице, Полша. Музикантите изпълняват и специален сетлист с времетраене над два часа. Участват: Nick Barrett - вокали, китара, Clive Nolan - клавишни, беквокали, Peter Gee - бас, беквокали, Rik Carter - клавишни, беквокали, Julian Baker - саксофон, китара, беквокали, John Barnfield - клавишни и Joe Crabtree - ударни. Изданието, документиращо всичко това, ще се предлага и в диджипак формат с две бонус CD-та, а европейската дата на издаване е 16 април. Ето и обложката на предстоящия диск:

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mr_KnowItAll 9.03.2007 12:06:23 отговори + 0 0
еми нали са полска фирма...снимат концертите на бандите дето дохождат в Полша и ги издават.Полша е голям пазар, много хора са, там това е рентабилно. у нас освен ДВД на Азис, Мейден и Пурпул да издадеш, сичко останало е пазарно харакири с елементи на май-гери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 8.03.2007 22:38:56 отговори + 0 0
Супер тъпото на Metal Mind Productions е, че всички DVD-та, които издават са от концерти в Полша!
Аман!!!
Дивидито на PENDRAGON от 2006 - And Now Everybody to the Stage пак е от тях издадено и пак е снимано в Катовце, нищо чудно и да е в същия театър, което е бахти тъпото, честно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".