POISONBLACK ще издадат нов албум през есента

28 мар 2006, 17:49 ч. 64 / 1 2
пред./следв.
POISONBLACK, в чийто състав в момента влизат Ville Laihiala (вокали, китара, екс-SENTENCED), Janne Markus (китара), Marco Sneck (клавишни), Antti Remes (бас) и Tarmo Kanerva (ударни), продължават да пишат материал за втория си албум, който се надяват да запишат тази пролет и да бъде издаден в края на лятото или началото на есента чрез "Century Media Records".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 11.05.2006 11:56:06 отговори + 0 0
Продукцията на "Century Media" може да бъде намерена и/или поръчна чрез нашия онлайн магазин.
В момента няма нищо на POISONBLACK или CHARON, но по принцип всичко, налично при издателите им можем да внесем по поръчка, като цената му ще е същата, както ако би се появило в магазина по нормален път.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TeRi LOVES HIM 4EVER 11.05.2006 11:50:01 отговори + 0 0
Прекрасна новина!!!Това е една от любимите ми групи!!!Интересува ме дали албума ще излезе и по магазините в БГ,защото е ясно,4е нета ве4е няма да върши много работа,а досега групи като POISONBLACK,NEGATIVE и CHARON нямат никаква реклама,клипове или каквото и да било у нас...намирам ги само в нета и то не вси4ко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".