Предаването "Бодлива тел" кани TO/DIE/FOR и W.E.B. на гости

13 дек 2005, 12:05 ч. 170 / 4 4
пред./следв.
Единственото оцеляло предаване за екстремна музика в радио ефира на столицата "Бодлива тел" на университетското радио "Алма Матер", което се излъчва на честота 88.00 FM, отправи покана към TO/DIE/FOR и W.E.B да гостуват в студиото му. Поканата към двете чуждестранни групи с предстоящ концерт у нас е за вечерта на 19 декември. Популярната "лав метъл" банда от Финландия TO/DIE/FOR и гърците от W.E.B. ще са в София ден по-рано от датата на шоуто им тук, което ще се проведе в бившото читалище "Иван Вазов", сега клуб "Сплендидо".
    Водещият на лекциите по метъл култура Ясен Вакашински се надява музикантите да приемат поканата, любезно отправена им с посредничеството на организаторите на готик метъл шоуто на 20 декември – "Gorgon" и "sinBsin". Слушателската аудитория ще куфее на парчета селектирани от него – разходка из творчеството на TO/DIE/FOR и от промото на W.E.B. Също така всеки ще има възможност да поздрави и зададе лично въпрос на момчетата от двете банди в ефир, като позвъни на отворената телефонна линия на радиото (02/9861607). И по-точно на момчетата и на дамата с тях. Това е Ira, която е сезонен член на W.E.B. Този път те идват с нежната част от състава си, за да могат да изпълнят на живо композициите си, в които присъстват женски вокали – кавър версията на "Frozen" на Мадона и авторската "Lunar Light". Това всъщност ще е втората екстра към техния пърформанс в София.
    Като гости същата вечер на 19-и се спрягат и организаторите на концерта, които да изяснят детайли около събитието.
    Рекламният спот за концерта вече се завъртя в ефира на университетското радио и в него се чува благия глас на един популярен водещ, на едно легендарно предаване в жанра - "Ток Рок Абразив", а именно на Тони Георгиев.
    Два часа екстремна музика в "Бодлива тел" по "Алма Матер" на 88.00 FM се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 22:00 ч. Радиото може да бъде слушано и онлайн на адрес:
   www.predavatel.com/bg/1/sof_alm.htm

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOD' ART 17.12.2005 16:24:08 отговори + 0 0
Чудесно е,че ще се състой един такъв концерт,като този на ТО/DIE/FOR.Но много бих искъл един ден да видя онзи класически стил готик тук в България който преди много години свиреха групи,като-SISTER OF MERCY:JOY DIVISION:BAUHAUS:FIELDS OF THE NEPHILIM.Това е аристократичният готик с целият му театрален вампиричен блясък.(Поне за мен). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кочо 15.12.2005 16:18:27 отговори + 0 0
Писна ми от траш и хеви концерти - к'во им харесват бираджиите?!Добре,че поне To/Die/For идат.Как може да ти е писнало - за 2-ри път идва подобна група.ИСКАМ LACRIMOSAAAAAA, не To/Die/For Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tinti 13.12.2005 19:49:36 отговори + 0 0
Аз нямам проблеми - щом искат да правят концерт тук, да правят. Мен не ме бърка - който е заинтересован ще отиде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2005 19:46:28 отговори + 0 0
Писна ми от тоя love метал. Просто не мога да разбера защо не го оставят в Mtv, където си му е мястото, и да поканят някоя наистина готина банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".