PRO-ROCK.NET пуска версия на английски език

25 фев 2007, 13:41 ч. 81 / 1 10
пред./следв.
2007-а година от Новата ера.
    България е член на Европейския съюз, а 'Про-Рок' - месечно издание.
   Е, време е и най-добрият и посещаван български сайт за рок/метъл музика PRO-ROCK.NET да се сдобие с английска версия. Но не за да "изнася революция" и без амбиции да конкурира големите чужди музикални сайтове, а чисто и просто да информира хората, за които българският език е непознат, какво се случва на родната рок сцена. За това и английската версия на нашата страница ще е доста олекотена и там ще се набляга единствено на по-важни новини, които представляват интерес в чужбина. Предимно концертите на големи банди у нас, плюс други по-съществени събития. Разбира се, впоследствие и при наличие на необходимите предпоставки, няма да има причина англоезичната версия на PRO-ROCK.NET да не се доразвие и обогати по подобие на българската. При всички случаи, дори и в настоящия си вид, тя ще допринесе още повече за популяризиране на името на България зад граница и без съмнение - в положителен аспект.

   Английската версия на PRO-ROCK.NET можете да видите тук.

   WE ROCK!!!

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Д-р Тарибо 1.03.2007 22:58:30 отговори + 0 0
На пълно съм съгласен с Анонимния пич за това което е написъл.Това е ацки безмислена и тъпа идея.Да не би някой от хората в списание "Бруталика"например да направи същото нещо само че на български....? НИКОГА! Защо и ние да не разберем нещо от тяхните статийки а? Защото
българите са си подлизурковци и се мазнят от здух на по-големите европейски държави и влизаме в нещо,което ще ни изкара от рас.... ЕС не е най доброто решение за в момента на България откъм жизнен стандарт и от към възможности.Престъпноста ни се равнява на Мексико бе хора....но няма значение давайте,правете още четки на чужденците пишете на тяхният език хайде....само дето няма да има ответен реверанс никога.Какво всички се кефят на ЕС като кучета в асансьор незнам...ROCK ON TO!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 28.02.2007 09:44:12 отговори + 0 0
тая анонимка що не я резнете от ефир Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ready or not 26.02.2007 16:34:07 отговори + 0 0
Keep Rockin' Finally EN!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2007 01:32:33 отговори + 0 0
Ето как английската ви версия показва колко българинът обичад а се прави на всезнайко :-)
Може да се каже минали, стари, предишни броеве и т.н. и всичкото ще е вярно, но някой знае една дума английска само и държи с нея да се прави на професор :-D
ROCK ON!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.02.2007 00:20:56 отговори + 0 0
Сложен въпрос, на който не можем да дадем еднозначен отговор... Стандартният начин е с поръчка по пощата, пишете на някой от имейлите, посочени в "Контакти", ако имате интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stormbringer 25.02.2007 23:40:50 отговори + 0 0
абе добре пускате на англ. версия, ама кога ще можем да четем списанието в чужбина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 25.02.2007 19:30:23 отговори + 0 0
Струва ми се и двете са допустими, а специално на "Back Issues" Гугъл дава три пъти повече резултати, отколкото на "past..." :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2007 19:21:00 отговори + 0 0
казва Past Issues не Back Issues Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Quark 25.02.2007 15:29:32 отговори + 0 0
Определено добра идея.Никога не е лошо да те разбират повече хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 25.02.2007 14:43:32 отговори + 0 0
Про-рок еволюира!Може скоро и да има английски вариант на списанието за праведна музика...ако още няма де.Абе всичко се свежда до две думи YOU ROCK!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".