QUEENSRYCHE правят филм по първия "Operation: Mindcrime"

7 апр 2006, 17:37 ч. 113 / 2 14
пред./следв.
Според скорошно изявление на Geoff Tate QUEENSRYCHE са на път да превърнат в кинолента концептуалния си шедьовър от 1988-а "Operation: Mindcrime". Бандата вече е наела сценарист и е по средата на преговорите за продажбата на предстоящия филм на Холивудско студио. Планира се и това да е първа част, която ще има продължение.

   Преди броени дни излезе и продължението "Operation: Mindcrime II", което реализира доста добри продажби спрямо последните няколко албума на групата (прочети). За отбелязване е фактът и че "O:M II" вече заема и челна позиция сред най-продаваните заглавия в онлайн магазина на 'Про-Рок'. Дискът може да бъде поръчан от тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 10.04.2006 14:32:30 отговори + 0 0
Thanks, Богданов. Пия Erdinger, наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Богданов 10.04.2006 13:56:45 отговори + 0 0
Е, Carey, чак пък гавра... Припомни си, че в основата на Mindcrime стои всъщност сценарий на Тейт за евентуален филм, още преди да решат да го правят на албум. Поне такава ми е на мен информацията отпреди 15-ина години. Така че е по-скоро нормален, даже доста закъснял ход. Това за самочувствието не го разбрах нещо... Иначе и аз, а и доста мои познати сме израстнали с този албум, но на никой от нас не му минава през ума да говори такива глупости за хора, които са дали толкова много на музиката и на нас самите - нищо, че силните им времена отминаха и наистина качествени групи като Tool са на дневен ред. Но айде, мир и наздраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 9.04.2006 14:39:28 отговори + 0 0
Sorry, Богданов, просто имам добро самочувствие. Да, Tool са ми любима група в по-ново време и с удоволствие съм взел "на заем" псевдоним от тях.
Под "всички" естествено имам предвид само хора, които познавам, а не разни незнайни докачливи юнаци. Отново твърдя, че идеята да се прави филм по O:M е пълна гавра.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Богданов 9.04.2006 02:25:16 отговори + 0 0
Т.нар. Danny Carey, мнооого си оригинален, няма що... Почти колкото човека, чието име си присвоил. И ако обичаш, избягвай да говориш и обобщаваш от името на "всички". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.04.2006 12:55:46 отговори + 0 0
ше има да, се пак ше дойдат от някъде тез пари, ма мноо ясно, парите си трябват, мама им и алчна ама тва е!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.04.2006 12:54:56 отговори + 0 0
видеоигра за премиерата на плей стешън 3 очакваме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

************ 8.04.2006 10:34:48 отговори + 0 0
Пак опряхме до парите. Замислете се ,че има фенове, които биха се радвали на подобно нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

alexander apostolov 8.04.2006 10:12:33 отговори + 0 0
Не е нагло или тъпо беДедковците ся не са им превеждали пенсията,закъсали са за некой друг грош,а тва е начина да си го получатМайтапа на страна,Operation:Mindcrime се превръща в ш...н сериал,лично аз няма да го гледам като излезе.FUCK THA POLICE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darksorrow 8.04.2006 01:46:08 отговори + 0 0
интересно... Operation е базиран на Oруел... А сега го филмират като свое? нагло или тъпо? или и двете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeramy 8.04.2006 01:14:48 отговори + 0 0
Ари, ше чакаме и порно-версията! За похотливия Доктор Х който иска да дефлорира първото име на Върджин Мери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


FETISH-69: 8.04.2006 00:54:07 отговори + 0 0
Aми ето аз дколкото се сещам за няколко примера подобни на този!Като се започне с това,че "Marilyn Manson" ще се снима във филм по романа на "Лус Карол".Ами филанската банда Nightwish,която има бира с нейният етикет и марка.И още колко такива събития стават от този вид?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 7.04.2006 20:26:25 отговори + 0 0
Могат да щамповат тоалетна хартия с образа на ДеГармо, да я ароматизират с бира и да я продават под името Operation: Asscrime III.
Тавата е сред най-продаваните в онлайн магазина, защото всички сме израстнали с Operation: Mindcrime и се надявахме, че може и да се е получил сега шедьовър. Да, ама не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

alexander apostolov 7.04.2006 19:49:18 отговори + 0 0
Ебах ти комерса,смешна работа са тия старчета.Направо ми се плаче от патетичното им състояние. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2006 19:21:14 отговори + 0 0
ех не се наядоха с пари тия,що не вземат и комикси да издават по operation: mindcrime Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".