Швейцарската алтърнатив готик група THE BEAUTY OF GEMINA с концерт в София на 22 февруари

3 сеп 2024, 09:51 ч. 297 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Швейцарската алтернативна готик група The Beauty Of Gemina ще направи концерт в София на 22.02.2025, в клуб Live & Loud [по покана на "Der Circle"].

Michael Sele създава групата през 2006 г. Очарованието на тяхната музика се намира в елегантността на мрачната естетика и в харизмата на певеца, автор на песни, композитор, китарист и продуцент - Michael Sele.

The Beauty Of Gemina имат запазено място в алтернативните европейски класации още с дебютната "Suicidal Landscape". Експерименталните търсения на Sele (албумите "Flying With The Owls" и "Skeleton Dreams") водят до едно по-първично, акустично звучене доминирано от изразителен глас на разказвач на истории сравним с този на Nick Cave. През 2024 The Beauty Of Gemina украсиха сцените на Wave Gotik Treffen и Amphi Fest.

На 13 септември излиза десетия студиен албум на TBOG "Songs Of Homecoming", последван от турне. При дебюта в София ни очаква двучасов сет с новите песни и класики на The Beauty Of Gemina. Билети могат да бъдат намерени в системата на ePayGo.

 

the beauty of gemina

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нещото 3.09.2024 16:52:10 отговори + 2 0
Супер новина! Не съм вярвал, че някога ще дойдат в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".