JUDAS PRIEST ремиксират дебютния си албум "Rocka Rolla" за предстоящо преиздание

3 сеп 2024, 11:20 ч. 497 5
пред./следв.

   На 6 септември ще се навършат точно 50 години от издаването на дебютния албум на британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST "Rocka Rolla".

   В скорошно интервю за подкаста "Talking Rock with Meltdown" басистът на групата Ian Hill разкрива, че JUDAS ремиксират материала за предстоящо юбилейно преиздание. С техническата част се е заел саунд-инженерът Tom Allom. Според четириструнника новото издание ще се появи сравнително скоро, макар все още да няма точна информация.

   JUDAS PRIEST гостуваха отново у нас през юни и свириха пред почти пълната "Арена София".

 

ian hill

още за:

Judas PriestIan Hill


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Краси 3.09.2024 20:05:22 отговори + 0 2
Жалко, много жалко!!! Да организираш концерт на дата за която отдавна е в продажба концерт на друга група (Unleashed), споделящата същата и без това ограничена аудитория слушатели е гавра с феновете и недомислица от финансова гледна точка за организаторите. Ако става въпрос за надцакване с организатора на другия концерт, не знам доколко ще е успешно, но най-потърпевши сме ние, феновете, и групите, които и без това имаме възможност да виждаме твърде рядко. После организаторите да не се чудят че нищо не могат да планират, защото билети се купуват в последния ден. Абе с две думи - Колосална Простотия!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Амадор 4.09.2024 17:18:32 + 0 1
Съгласен съм с всичко казано. Щеше да да е супер, ако Necrophobic и Unleashed можеха да направят общо концерт с подгряващи Past Redemption и Scapegoat. Щеше да се получи перфектно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 4.09.2024 21:24:17 + 3 0
Нещо се е объркало, тоя коментар не е за тука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 5.09.2024 00:54:34 + 1 0
Или някой се е объркал. Невиждано, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 3.09.2024 19:07:27 отговори + 0 5
Много добре . Албумът е супер , с едно изключение. Това е заглавната песен, която е най- добре да бъде махната . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".