SINISTER разкриха сетлиста си за концерта в София

14 апр 2006, 08:26 ч. 84 / 1 0
пред./следв.
В интервю пред огранизаторите от "The Other Side" на концерта си в София, който ще се състои на 23 април в читалище "Средец", SINISTER разкриха песните, които ще изпълният на предстоящото шоу. Лично фронтменът на групата Aad Kloosterwaard споделя следното: "Ще свирим "Bleeding Towards The Wendigo", "Epoch of Denial", и разбира се доста от новите неща, имам предвид "The Grey Massacre", "Men Down", "Altruistic Suicide", както и титулното парче "Afterburner". След това ще изсвирим някои парчета от "Hate", със сигурност "To Mega Therion". Няма да пропуснем и "Cross The Styx" разбира се. Общо около 13 парчета се получават. Имаме голяма желание да свирим повечко от новите ни песни, но все пак идваме за първи път в България и трябва да отчетем този факт."

   Припомняме, че интервю със SINSITER ще можете да прочетете и в брой 28 на 'Про-Рок', който излиза утре.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".