Столичната пънк рок група EMPTY FACE подготвя EP

9 май 2007, 08:46 ч. 147 / 1 2
пред./следв.
Пънк групата от София EMPTY FACE подготвя свое EP. Изданието е озаглавено "Waiting For a Sign" и ще е готово за концертите на 10 и 11 май, които бандата ще изнесе заедно с LAST HOPE в Румъния. От EMPTY FACE планират да направят промоционални концерти и в няколко града в България през началото на юни. Дискът ще съдържа четири песни, една от които може да изтеглите от тук. Записите и микса са дело на Боби Костадинов, който е правил записите на ЕР-то и последната песен на DISTORMENT, както и на софийската пънк банда P.I. Издатели и разпространители на "Waiting For a Sign" са Years Of Pain. ЕР-то ще се продава за 4.00 лв. на концерти. Обложката и пълният траклист може да видите по-долу:

1. A.R.D.E.F.T.L.W.I.P.D.
2. Waiting For a Sign
3. The Grid
4. Coming Home
    В EMPTY FACE се подвизават Иван - китари, вокали (MELEKH, SWITCHSTANCE), Сашо - бас, вокали (BROTHERS IN BLOOD) и Фальо - барабани (екс-DISTORMENT).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Benkovsky 10.05.2007 03:12:46 отговори + 0 0
Бре, ней лошо тва. Браво момци, евала балкански левове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

knothead 9.05.2007 15:23:14 отговори + 0 0
Познавайки звукозаписните възможности на записващия CD-то, то ще е с убийствен саунд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".