Tarja Turunen и Marco Hietala ще издадат съвместна песен

10 мар 2024, 08:36 ч. 1687 / 43 4
пред./следв.

   Бившите членове на NIGHTWISH Tarja Turunen (вокали) и Marko "Marco" Hietala (бас, вокали) са записали съвместна песен, която се казва "Left on Mars". Парчето ще бъде издадено в сряда, 13 март.

   В момента двамата са заедно на турне в Южна Америка под надслов "Living the Dream - The Hits Tour 2024" и разпространиха видеосъобщение, с което анонсират сингъла. Музикантите коментират, че това е първа тяхна съвместна музика от 20 години насам.

   NIGHTWISH се разделиха с Tarja през вече далечната 2005 г. Marco ги напусна в началото на 2021 г. и обяви, че се оттегля от публичния свят, за да си вземе почивка. След около година и половина той се завърна на сцената и от тогава има оспорадични самостоятелни изяви и участия като гост-изпълнител.

 

tarja & marco hietala



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StratoBOB 10.03.2024 08:45:11 отговори + 11 1
Хем се радвам , хем ми е тъжно . Мястото на Марко е при както се изрази в онова “писмо за излизане в пенсия” - моят брат . Може пък един ден да станем свидетели на реюниън в стил Хелоуин с Таря и Флоор . Но вкусът ми е малко горчив в момента . Много много харесвам Марко и му желая всичко най-хубаво. Явно е презаредил батериите и този дует , участието му в последния Дилейн и дуетът с Ексит Идън са знак че има какво още да чуем от него . Дано , дано някой ден са отново и с Маестрото . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виктория 10.03.2024 11:09:55 + 3 3
Едва ли, за мене е голяма излагация, ама щом има кой да ги слуша, да си пеят.Абсурдно ми се вижда точно Туомас да си играе на иди ми, дойди ми.Искаха солова кариера Таря и Марко - имат я! Но не съм ок половината им сет да са песни на Туомас.Желая им да напишат и изпълнят действително хубави песни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 10.03.2024 13:20:00 + 7 0
Таря рядко прави кавъри вече на Найтуиш последните години, по 1-2 тук там и то защото публиката си иска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 11.03.2024 09:06:54 + 4 2
Мен ако питаш, мястото на Марко е там, където намери за добре.
Ако събере материал за соло албум, хубаво. В Tarot къртеше, но Tarot по обясними причини, вече ги няма. Участието му в последния Therion също е доста приятна изненада.

За Таря ми е малко странно, предвид помията която се изля, но хората порастват в крайна сметка. Браво на нея, че подава ръка на бившия си колега, въпреки цялата грозна история. От отдавна не следя нейната кариера, нито пък Найтуиш са ми такава тръпка, както когато бях на 15, че да мечтая за реюниън. Нито Таря е това, което беше, нито те са.
Откровено казано, към момента в състава на Найтуиш единственото, което ме привлича е Флоор (и Кай Хахто де), а самостоятелните им неща и гост-участията им са доста по-интересни от това, което Маестрото е написал с тях в състава.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".