Тази неделя по "Фрактура"

10 мар 2006, 19:12 ч. 95 / 1 6
пред./следв.
Тази неделя (12 март) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на AMORPHIS и BORN FROM PAIN. Основният акцент ще падне върху интервю с италианците LINEA 77 и представяне на уникалното DVD на Melissa Cross, която е учителка по "крещене" на голяма част от съвременните американски метъл групи. Място ще намерят клипове и концертни материали на EXODUS, DEATHSTARS, MADBALL, TESTAMENT, STATIC X и много други. Освен това в изданието ще бъде излъчен ексклузивен концерт на унгарците EKTOMORF. Зрителите ще имат възможността да спечелят дискове, списания, пиърсинг и билет за концерта на холандците BORN FROM PAIN.

   Предаването "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение във вторник срещу сряда от 01:00 ч.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOD' ART 13.03.2006 00:37:20 отговори + 0 0
Не не съм съгласен с теб! Просто вземи по-сериозно се зайнтерисувай за тази група.Това,че на теб не ти харесват не значи,че и другите хора мислят така,като теб?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 12.03.2006 18:17:39 отговори + 0 0
epa tiq Deathstars sa super zle...pfu... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOD' ART 11.03.2006 18:30:40 отговори + 0 0
Този път ще се види най-после новото видео на "Deathstaras"!!! Парчето е много готино и се казва "Cyanide". A новият албум "Terminal Blies" си е направо продължение на дебюта "Synthetic Generation"-(2003год). Който харесва тази банда може да ги види на http://www.deathstars.net Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gnr_fen 11.03.2006 09:32:08 отговори + 0 0
kakvo she mu e dobroto nema da ima raznoobrazie Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 11.03.2006 09:05:53 отговори + 0 0
Невъзможно е да имаме връзки към страниците на всички или дори повечето групи, за които пишем... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MOD' ART 10.03.2006 23:14:55 отговори + 0 0
Е този брой на предаването"Фрактура" ще бъде доста добър надявам се ?!? Особенно ,като се имам предвид,че ще се направи премиера на новото видео на групата "Deathstars".Хубава и доста приятна група за слушане са!Съвсем случайно разбрах,че са издали нов албум,като проверих в техният сайт!А за новото им видео,което гледах по МTV в червъртък вечер ме зайнтригува доста.Найстина клипа си е доста добър.Обаче не ми е ясно едно??? Защо не се намират в секцията за контакти на чуждестранни групи в сайта на "ПРО-РОК".Както например е със сайта на "Тhe Kovenant" или други банди??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".