Тази неделя по "Фрактура"

13 апр 2006, 16:06 ч. 97 / 2 5
пред./следв.
Тази неделя (16 април) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на DIMMU BORGIR, 3, Joe Satriani, GODSMACK и SWORN ENEMY. Специални гости в студиото на Васко Катинчаров ще бъдат организаторите на концерта на SINISTER в България и група BG ROCK. Място ще намерят клипове и концертни материали на BEHEMOTH, MESHUGGAH, PUNGENT STENCH, GLENN HUGHES, U.D.O. и много други. Освен това в изданието ще бъде излъчен ексклузивен концерт на хардкор героите MADBALL. Зрителите ще имат възможността да спечелят дискове, списания, истинска татуировка и билети за концертите на APOCALYPTICA, PUNGENT STENCH, SINISTER и SICK OF IT ALL в България.

   Предаването "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение във вторник срещу сряда от 01:00 ч.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fieldy 14.04.2006 17:54:23 отговори + 0 0
Aз съм тотален фен на Васко и неговата банда "SUFFER-H".Това е една от най-професионалните METAL банди в България.Крайно време е обаче тази банда да издаде едно концертно-DVD,а защо не и best-aлбум то и без това си му е време вече!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wackata 14.04.2006 06:54:57 отговори + 0 0
Awe mom4eta kakvo 6te kajete Vasko da vzeme i da popee v tova predavane samo tova lipsva a ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BG_Cock 13.04.2006 23:33:52 отговори + 0 0
ареее! па ше има клоунада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 13.04.2006 19:56:10 отговори + 0 0
Как ве, Юсбашията - велик! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 13.04.2006 18:13:00 отговори + 0 0
BG ROCK rulzzzzzzzz!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".