Тази неделя във "Фрактура"

24 мар 2007, 01:47 ч. 101 / 1 2
пред./следв.
Тази неделя (25 март) в предаването за рок и метъл музика по телевизия ММ - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MASTERPLAN, LORDI и PAST REDEMPTION. Специални гости в студиото ще бъдат група PAST REDEMPTION и главният редактор на списание 'Про-Рок', който ще представи новия брой. Освен това ще бъде повторено интервюто с NAPALM DEATH от скорошното им гостуване в България. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на SIRENIA, THE BLACK DAHLIA MURDER, METALLICA, MOTORHEAD, WHITESNAKE, EUROPE и много други. телевизия ММ вече може да се гледа и онлайн на адрес: www.mmtv.bg.

   Предаването "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение в сряда от 01:00 ч.

   30 минути след полунощ, неделя срещу понеделник (25 март) стартира новото рок/метъл предаване по телевизия "ММ". Първото му издание ще бъде "Live Metal Night" и ще бъде изцяло посветено на концертни песни на групи от ранга на AC/DC, IRON MAIDEN, SLAYER, METALLICA, DEATH, SEPULTURA, KORN, CANNIBAL CORPSE, DIMMU BORGIR и много други големи световни имена.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.03.2007 18:01:01 отговори + 0 0
а аз все още нямам ММ, мамка им мръсна на евроком! дано да става да се гледа онлайн! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barney 24.03.2007 12:49:23 отговори + 0 0
Супер, когато бяха излъчвали интервюто с Napalm Death през януари нямах ММ заради кабелните проблеми, но сега пак ни ги пуснаха. Napalm Death са най-големите !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".